Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu takım bu sene şampiyon olacak mühendislik olarak falan da çok doğru yapılanma oldu pastanın ana parçası geldi üstündeki çilek geldi pastanın hamuru sergio geldi kreması sefer geldi bundan sonra olay şefte bu malzemelerden iyi bir şey cikaramamak çok zor hocada bunun baskısı olacaktır

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lucas da benim için öyleydi. Ucundan bir yerden yakalarsak her şey olabilir. Rashica deli topçu. Keşke İngiltere'ye hiç gitmeseydi
bulide en sevdiğim kanattı o dönem. bellarabiden sonra bu cocuga sarmıştım. norwich küme düştüğü için ufak da olsa bir umudum var aslında. kiralama + opsiyonla bırakmaları imkansız değil. kosavalıların buraya adapte olmaları da kolay oluyor. her açıdan iyi transfer olurdu bizim adımıza. bu sene olmazsa bile gelecek sene kerem/yunustan birisi giderse yerine dusunmeliyiz

Torreira Atletico Madrid’de kiralik oynadigi donem annesini kaybettikten sonra avrupa’da futbol’a devam etmek istemedi ve ailesine daha yakin olmak istemisti. Mental olarak tekrar kendisini toparladi ve gecen sezon Fiorentina’da duzenli olarak oynadi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt