Peki merak ettim 25 mac oynatmazlarsa ne oluyir acaba?
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
o zaman büyük ihtimalle satin almak zorunda degiller
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalnız yağız dediginz adam ünlü olana kadar Galatasaray'a söven fanatik fenerli bir adam bunu bilinde ona göre degerlendirin
Dursun baskanimin farkını görmüş oldunuzBeyler aynı gün içinde iki gelen adamın farkında mısınız birisi 26 yaşında Avrupa'nın en değerli doslarindan birisi diğeri bir efsane ama çürük efsanelerden değil dünyanın en klas ayaklarından en teknik forvetleri sen birisi işte Galatasaray'ın olması gereken seviyesi budur
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Twitter da 4..5 soruyu cevaplamış.. en sevdiğin klüp hangisi sorusuna da Galatasaray demiş.. bişey ima ettiği yok yaniilkay fanatik Galaatasaraylı çokta para kazandı.Hala fıt ve hazırken gıdeyım GS da efsane olayım demış olamaz mı?hayal belkı ama buyuk transfer olur.
torreirayı fabrizioyla mı duyursak bizde ?
Noldu kanka@Emre Ersoy Ne dedim ben sana, son gülen iyi güler! Cansın, ellerine sağlık![]()
Wijnaldum Roma'ya, Gueye Everton'a gidiyorParis, Renato Sanches'i almis. Paredes, Wijnaldum ve Gueye elden cikariliyor.
20 olmalıNelssonu 18-20 civarina okutup bunu çözersek iyi olue yav.