Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayrıca metecan bi yana,halukların bilgisi biteli 3 hafta oluyo.bence evander konusunda da bilgileri yok.bosuna kanmayın yine.

Tüm yabancı güvenilir kaynaklar yazdıktan sonra bizim Türkolar da hayırlı olsun, transfer bitti diyorlar hadi sıkıysa İstanbula şu gün şu saatte geliyor diyin, hadi diyin de görelim. Türk medyası transferi onaylasa ne olur onaylamasa ne olur… Ali Naci dışında herhangi bir Galatasaray muhabirini ciddiye almıyorum, ANK da yanılma payı oluyor tabii ki ama bu adı geçenlerin çok daha üstünde bir performansı var.

ali naci sıra 10 nuamarada demiş.ya danimarkalının dediği evander bitecek ya da baska biri

Bilmiyorum ama forumun geneline rağmen ben Sacha Boey'i de yeni transfer gözüyle görüyorum.
İnşallah renkdaş, bende unutluyum ondan. Sağlam bir takımla iş yapar bu çocuk. Kazanmaya başladı mı bu takım çoşar bu çocuk, aidiyet duygusu da gelişir, Torri falan döve döve moda sokar onu

Nerdeyse KAP gelmeden inanıcam Torreira'ya... Temkinli olmak istiyorum, gaza gelmemek istiyorum ama zor... Yine de tutuyorum kendimi bakalım, nereye kadar dayanabileceğim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt