Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 15.663
- 13.373
- 2.463
Ali Naci de Torreira’yı onayladı. Bir Nevzat kaldı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sami karakoc adamın hasidirİlhan’ı gereksiz yere şişiriyorlar @Sami Karakoç çok net daha iyi.
O parayi vermeyiz zaten de bu HERIF kolpaciHY: "Mertens 2 yıl için 9 milyon euro istiyor."
İnşallah renkdaş, bende unutluyum ondan. Sağlam bir takımla iş yapar bu çocuk. Kazanmaya başladı mı bu takım çoşar bu çocuk, aidiyet duygusu da gelişir, Torri falan döve döve moda sokar onuBilmiyorum ama forumun geneline rağmen ben Sacha Boey'i de yeni transfer gözüyle görüyorum.
Kendisi kankasından iyi biliyormuş gibi afra tafra yapıyordu 30 milyonluk adamı niye versin diye .dSureci cok iyi yönetti, toreyra bunun kankasiymis
Bu adam bundan para kazanmıyor bu ilhan milhan bir de para kazanıyor …Sami karakoc adamın hasidir
torun sevme istegi agır basabilirMertens gelir beyler rahat olun tek ihtimal gözümde Napolide tekrar kalmak isterse diye var onun dışında 35 yaşındasın fena bir ücret almayacaksin İstanbulda yaşayacaksın gittiğin takım büyük bir takım ve o takımın Kralı olarak goruleceksin Mertens bunlara hayır demez
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi