Hüseyin Erhan
Kırmızı Üye
- 24 Temmuz 2021
- 1.136
- 788
- 188
Belki hatırlamazsınız ama eskiden çok eskiden de Acayip transferler yapıyordukAbartmak istemiyorum ama tarihteki en iyi transfer olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belki hatırlamazsınız ama eskiden çok eskiden de Acayip transferler yapıyordukAbartmak istemiyorum ama tarihteki en iyi transfer olabilir.
Mertens bitme felan olmadiginida ilk Metecan girdiadamlar bi torreira tamam dedi mertens evander ali akmanı transferlerini yediler gudubet ikili
5-7 arasına bırakacaksalar veigayı alırdım
Snaider, Drogba, Melo = şamp ligi çeyrek final, real madrit = yusufffff yusufffff yusufffff yusufffffAbartmak istemiyorum ama tarihteki en iyi transfer olabilir.
Tarzını seviyorum renktaş favorilerimdensin forumdakievet biraz cabuk karar verdim. 45 yaşına kadar beklemek lazım.
torreira'ya bile 3+1 vermişler cenk net 5 yıl verirdi. Bu 3+1 mevzusu gayet yerinde. İlk giriş 30 yaşındaki Sergio 4 yıl olunca gözüm
korkmuştu soso, belhanda kontratları canlanmıştı. Acaba Sergio'nun kontrat işi Cenk'ten mi çıkma oldu da sen bi kenara gel dediler
Okan-Emre ikilisi yedi. Pas vermemeler, ona bu kadar para verildi o oynasın demeler. Sonra Cansun'un gelip takımı dağıtması falan. Şimdi O Okan takımın hocası oldu.Tarihin en iyi transferi Hagi'yi bir kenara koyarsak bence de Jardeldir. O dönem belki de Lewa'yı almakla kıyaslanırdı, en formda döneminde aldık ve yedik adamı.
Aynen bencedeAli Akman yerine Umut Bozok alınmalı, Seferovic-Gomis-Ali Akman gibi bir rotasyon bence eksik oluyor. Umut Bozok daha net katkı verecektir.
Gideyim okanin aciklamalarina bi bakayim,da alternatifleri salalım5-7 arasına bırakacaksalar veigayı alırdım