Hani Brüt de saysak 6 yapiyor. 3+1 = 18-21 Mio60 milyon mu vermişizulan iyiki varsınız tek eğlencemizsiniz
![]()
6 Mio Bonservis = 27. Götünden uydurma muazzam bu sikecilerde. Baskana büyük baskanlari bile gecen hafta bunlara keriz dedi resmen xd
Hani Brüt de saysak 6 yapiyor. 3+1 = 18-21 Mio60 milyon mu vermişizulan iyiki varsınız tek eğlencemizsiniz
![]()
Fener taraftarının salaklığıBeyler kesinleşen bişeyler var mı ?
Kaynagi muhtemelen bu gazeteci. Biraz once paylasmistim bu haberi. Kendisi de bu hesabi takip ediyor.
Bu paylasima gore Sevilla’nin onceligi Nelsson.

Yunus eksiltiyor iste. Bize fuleli çalım atan kanat lazimtop sürebilen ve adam eksiltebilen bir adam lazım bize. elimizdeki oyuncuların hiç biri bu alanda mahir değil.
pozisyondan ziyade stile odaklanmalıyız.
Biri kalmali. Ya da hamza orayaTaylan ve cigaldau gidebilir
60 milyon euro yu hangi matematik formülüyle hesapladı acaba bu müptezel.
SKILLER - 05.08.2022 00:00![]()
![]()
Mesajı Gönderen: Morfil:cLink:3648553
Torreira imi almislar sakatlik durumunu bilmiyorum ama iyi oyuncudur bizim ligin ustunde ama onlara lazim olan kalipli omuzu vurup topu alacak adam degil ama cok top calar cok calisir orta sahaya iyi transfer
Yapma etme renktas‚ 60 mio. € maliyetin altina girenecek futbolcu mu. Gören de prima Ngolo Kante sanacak
Müthis bir gerizekali
Şampiyon olursak ki olacaz, Seneye ordan kendini kovdurur bu, artık deli taklidi mi yapar, hocaya parmak mı atar bilemiyorumYouTube'da Gedson'un Rize maçında attığı frikik golü çıktı karşıma.
Gece gece iyi sövdüm itoglu ite.
Fabrizio’nun kaynagi muhtemelen bu gazeteci. Biraz once paylasmistim bu haberi. Kendisi de bu hesabi takip ediyor.
Bu paylasima gore Sevilla’nin onceligi Nelsson.
taylan berkan cicaldau 3üde teneke baglanip gönderilir tez vakitteDaha nkdr alacaz lan
Torreira- Midtsjö- Berkan 6
Oliveira- Cicaldau - Taylan 8
Mertens(gelirse) - Akbaba 10
Olm yedekler bir an müthis oldu. Berkan felan yedek icin cok iyi ya
Nasıl takip ediyorsunuz bu kadar dikkatliDün alamadılar hıhı falan yazıyordu. Aciz
Berkan cok iyi yedek icin. Taylanin yüzünden yandi bencetaylan berkan cicaldau 3üde teneke baglanip gönderilir tez vakitte
mal oğlu mallar sizi.