Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağ bek olmaz artık Boey idmanlara başladıysa o konu kapanır.
Gecici cozum oldugu belli. Omar oynayacakti iste ama o da sakatlanmis. Belli ki bizimkiler hem Boey hem Omar'i elden cikarip bir sag bek almak istiyorlar olur mu bilmem ama olursa on numara is olur. Omar bir sekilde feshedilir ama Boey'den para kazanacagimizdan maalesef emin degilim

2 senelik 9 milyon € felan değildir arkadaşlar, erden timur o kadar muhasebe konuştuktan sonra bu paralara çıkmaz.

+ olarak direk 2 senelikse ben yine karşıyım ama 1+1 yıl senelik 3 milyon + şamp. bonus 👍

Ben de Isco oldugunu dusunuyom. Bu isme ilk kiymetli agabeyimiz HAYRI CUND isaret etmisti. Verecegi katkidan emin degilim fizik olarak bitik bir goruntusu vardi son donemde her izledigimde ne yazik ki. Ancelotti de aslinda kendisini cok sever oynatmiyorsa bir sebebi vardir adam Ceballos'tan bile faydalanan biri.

Bu arada surpriz sag kanat Reiss Nelson da olabilir Embalo disinda.

Mertens , yardımcı forvet, tr ligi için 10 numara ve kanat oyuncusu rolünü fazlaıyla oynayabilir. Yönetimin ve Okan hocanın sonraki adımını merak ediyorum. Muhtemelen evanderi iptal edip ya kanat alırlar yada pivot forvet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt