Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gecici cozum oldugu belli. Omar oynayacakti iste ama o da sakatlanmis. Belli ki bizimkiler hem Boey hem Omar'i elden cikarip bir sag bek almak istiyorlar olur mu bilmem ama olursa on numara is olur. Omar bir sekilde feshedilir ama Boey'den para kazanacagimizdan maalesef emin degilimSağ bek olmaz artık Boey idmanlara başladıysa o konu kapanır.
Daha büyüğünü aldık Grilişe teşekkür etmeliyiz.girilis evde kaldı diyebiliriz

.milan ve juveye çok saplarız biz hiç affetmeyiz
Krali niye es gectin?
Ben de Isco oldugunu dusunuyom. Bu isme ilk kiymetli agabeyimiz HAYRI CUND isaret etmisti. Verecegi katkidan emin degilim fizik olarak bitik bir goruntusu vardi son donemde her izledigimde ne yazik ki. Ancelotti de aslinda kendisini cok sever oynatmiyorsa bir sebebi vardir adam Ceballos'tan bile faydalanan biri.İsco'dur
Pardon yanlis olduneyi es geçmişim
Kral ben Esrefciyim bana bir diyecegin var mi. Su an GS TV'de pilates yapan taytli hanfendiler izliyor olsak fena mi olurdu yani hmm??Noldu beyler keyifler yerinde mi
Hakan sükür?Bu juvenin bizden çektiği nedir yav umut bulut bile bunlara saplamıştı.. Suat kaya atmıştı ümit davala sapladı wes sapladı, şimdide mertens çalımı ha
Arenaya bi çıksın zopayla kovalassk bile gitmez.Vallah tek korkum: torreira nin kafasi esmesi ülke özlemk felan, ya da ligi takmamasi
Hakan sükür?
2 bacak yetiyor oynamasına, 3. Opsiyonelmertens'in saglık kontrolünde prostat çıkmasa bari
yahu net gitti geldi bende, bian forum kastı ahada kap geldi sandımtoreyra kap gelebilir ayık olun @Mert Aydinli
La gelecekse gelsin sabah 8 de is basi vartoreyra kap gelebilir ayık olun @Mert Aydinli