- 3 Haziran 2015
- 57.399
- 66.639
- 4.143
Arenadaaaaa Evanderrrrrrr
Çünkü istedigimiz zaman bitirebilirz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bundan önceki nöbeti acan arkadasi banlayin
ugursuz herif
Veiga playmaker değil Mertens Pedro tipi bir oyuncu Mertens gelecekse Veiga aşırı gereksiz olurNiye reis PL'de izlicez iste ayrica Ocak'a kadar bekleyecek degildik ya. Veiga gelecek dertler bitecek adam bize gelmek icin duzgun oynamiyor sakatlandi yine dun gece![]()
Tamam yeter ya anladik istemiyorsun 5 dakikada 5 mesaj yazdin buna benzermertens gelmez ise bir forumdan bir renktaşımıza forma hediye etmek isterim
Ne yap et isim basina hep düsüyoSamimi söylüyorum başka bi 10 numara ile görüşüyolar bunu yedekte tutuyolar, kimsenin bilmediği basına düşmeyen bi isim galiba. Yoksa başka bi açıklaması olamaz
Niye gol show yapariz fena mi olur. Torreira Midtsjø falan da arkayi supurur. Yuksek oktan bombalama futbolu oynarizVeiga playmaker değil Mertens Pedro tipi bir oyuncu Mertens gelecekse Veiga aşırı gereksiz olur
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eyvallah reis, mutlu sonla bitecek inanıyorum. Dimarzio ya gıcık oldum ama, İtalyada kimse olmaz bu iş diyor, bu Juve diye yumurtladı gece gece.guzel haberler getirdin berkay reis,sana puanım 10
yaşlı başlı adamsın. yakışıyor mu hiç?Tarafını seç
![]()
![]()
Isco olabilir mi?Samimi söylüyorum başka bi 10 numara ile görüşüyolar bunu yedekte tutuyolar, kimsenin bilmediği basına düşmeyen bi isim galiba. Yoksa başka bi açıklaması olamaz
Torri tek tek tüylerini yolar onların.Yalnız kuşlarda hücumcu bolluğu var. Baya yetenekli ama süpriz yumurta adam almışlar. Bize dr yetenekli hücumcular lazım. Çalım atabilen seri bir kanat almalıyız.
O isim zaten Mertens bence adam forvet arkası oynuyor.Samimi söylüyorum başka bi 10 numara ile görüşüyolar bunu yedekte tutuyolar, kimsenin bilmediği basına düşmeyen bi isim galiba. Yoksa başka bi açıklaması olamaz
herif juventus taraftarı herhal ama bzie yakın oldugunu yazıyo herkes,bu iyiEyvallah reis, mutlu sonla bitecek inanıyorum. Dimarzio ya gıcık oldum ama, İtalyada kimse olmaz bu iş diyor, bu Juve diye yumurtladı gece gece.