Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nache olsen diye bir stoperle mi ilgileniyoruz duyan var mı?

kimden çıktı bu isim?

scarpa,veiga,lanzini,lo celso(10 numara mı tam bilmyorum),draxler,ayoze perez
Lo Celso 10 oynar iyi de oynar ama Villarreal'e gidecek o. Draxler'in fitlik durumu ne acaba. Gerci takimda her dil konusuluyor olacak onu da goz etmek lazim. Scarpa gitti cok gec. Ayoze Perez daha forvet gibi ama 4-4-2'ye donsek bana uyar. Bunlar icinde en uyumlu olacak olan Lanzini bence

MERTENS ÖZETİ

öğlen napolili karılar mertens Galatasarayla anlastı dedi

alfredo pedulla mertensin Galatasaraya yakın oldugunu,3,5-4 milyon avro üzerinde sözleşme görüşmelerinin sürdüğünü yazdı

nevzat dindara göre 1+1 yıllık mertensle anlasıldı.

rodop dedeye göre mertens olası

haluk ve gökhan denen iki kelin dunyadan haberi yok bu konuda.

an itibariyle romadan ve raiden gazteciler mertensin Galatasaraya yakın oldugunu yazıyolar

Evet güzel bir gün oldu.

Bir yanda makale düzenlemesi yaparken bir yandan da resmi Torreira imzasını bekliyorum.

Lucas Torreira ismi ilk çıktığında wp'den arkadaşlara "Çok beğeniyorum ama mümkün değil gelmesi" yazmıştım. Açıkçası büyük bir iş yapıldığını düşünüyorum. Prime zamanında olan bir oyuncu ve tam takımdaki boşluğu kapatacak/aradığımız oyuncu olduğunu düşünüyorum. Milli takımdaki maçlarını da izlemiştim. İnşallah ismi gibi büyük oynar.

Diğer yandan Midjstö'nün de çok iş yapacağını, takımdaki asker/yardımcı oyuncu görevini tam yapabileceğini düşünüyorum.

Oyuncu profilleri açısında tercihlerimiz çok daha başarılı görünüyor. Okan hocayı tebrik etmek lazım. Hatırlarsak Seri/Lemina/Nzonzi üçlüsü de hem kariyer hem de yetenek olarak üst seviye idi ama sahada o uyumu yakalayamadılar.

Boey nasıl bu duruma düştü anlayamıyorum. Geçen sene en beğendiğim oyuncuydu (sakatlanmadan önce), farklı durumlar var illa ki onda. Yoksa Omar'ın arkasında tercih edilmesi hiç mantıklı görünmüyor.

Yarın sezon başlıyor. İnşallah sezon sonunda ipi göğüsleyen taraf olup Avrupa'ya tekrar geri dönüş yaparız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt