Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 42.097
- 36.618
- 2.773
evanderin önünde km var yetenek olarak,premier ligi bi tarayalım
buendia işte
gelirse ligin içinden geçer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evanderin önünde km var yetenek olarak,premier ligi bi tarayalım
hakkımızı savunamadık rtaş
Yav forumda gördüm kardeşim. Yani öyle ismi geçtiğinden değil.
MLS' e gitti, yeni takımıyla ilk golünü bile attı geçenlerdeBu arada G.Bale nerede kaldı?
Yoksa![]()
Ömer çerçeveletip duvarına assın
Yinede alamayız Burkay,tabii benim fikrim.Coutinho ve Gerrard adamın üstüne karabasan gibi çöktü
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
berkanevanderin önünde km var yetenek olarak,premier ligi bi tarayalım
Koçun paralı iti olabilirben di marzio denen itin febenin köpeği olduğuna dair ciddi şüphelerim var.
Lo Celso canavar gibi 8 hatta 8.5 denilebilir Bizim ligde 6-10 her mevkide rahat oynarscarpa,veiga,lanzini,lo celso(10 numara mı tam bilmyorum),draxler,ayoze perez,lanzini,
Lo Celso 10 oynar iyi de oynar ama Villarreal'e gidecek o. Draxler'in fitlik durumu ne acaba. Gerci takimda her dil konusuluyor olacak onu da goz etmek lazim. Scarpa gitti cok gec. Ayoze Perez daha forvet gibi ama 4-4-2'ye donsek bana uyar. Bunlar icinde en uyumlu olacak olan Lanzini bencescarpa,veiga,lanzini,lo celso(10 numara mı tam bilmyorum),draxler,ayoze perez
Hakkını helal et.heyecanlandırdın yav
rakipler uzun top oynarsa sahadan çekilirizRakipler uzun top oynarsa bizde topu kim karşılayacak? Bence Luyi hava generali olduğu için 11’e girebilir.
Sağ ve sol bekimiz var, ayrıca Nelson var, hava toplarında ve ters toplarda.Rakipler uzun top oynarsa bizde topu kim karşılayacak? Bence Luyi hava generali olduğu için 11’e girebilir.