Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sizce Seferovic'e gercek bir yedek istesek ayip mi etmis oluruz. Seferovic - Mertens - Ali Akman - Gomis santrafor hatti cok cok iyi ama Seferovic buradaki tek pivot. Adama bir sey olsa oyun plani degisecek mecburen yoksa yamuluyor muyum
mertens gerektiğinde tek forvet de oynayabilir bence. problem olmaz kanımca

isco nereden çıktı
Via mars tier 0.3
images-210.webp

Veiga'ya kefil misin?
hoca hangi rolu dusunuyor o onemli. kaleye yakın oynatıp yer yer 2.fv olarak kullanacaksa kefilim. baya iş yapar bitiriciliği iyi şutları çok iyi.
playmakerlık ya da 8.5 gibi rol verirse bence herif küfür yer . o rol için lüks bir topcu. palmeriasda oyle oynatıyor son donemde baya da kotu oynuyor. piyasası dusmus olabilir. 5-7 arasına bitirilirse iyi bir transfer olur bence.

İyi futbol, iyi futbolcu ile oynanır tezinin doğruluğunu Cicaldau kardeşmizde göreceğimiz bir yıl olabilir. Gelecek kaliteli oyuncular diğer oyuncularımızdan da üst seviye performans almamıza sebep olabilecek kalitede oyuncular. Cica bana Linnes gibi geliyor. Standardını bozmaz daha fazla katkı verebilir. kalmalı bence.

Umarım Mertens, Torreira için KAP'lar hafta bitene kadar gelir yoksa bütün bu olumlu hava tersine döner.

mertens gerektiğinde tek forvet de oynayabilir bence. problem olmaz kanımca
Tabii oynar zaten o yuzden iyi transfer ama bir nevi sistem daha dogrusu hucum setleri degismis olur. Antrenmani buna gore yapmak gerek. Gomis'i yollayip genc uygun bi pivot santrafor bulsak fena olmaz ama tabii bu noktada cok luks bi beklenti farkindayim. Okan hoca planliyodur bu isleri ins

Kadiri çileden çıkarıyodu zaten. Akılını ne zaman yitircek diyodum
süleyman dede doğuştan troll. geçen fiorentina maçı sonrası okan hocanın basın toplantısında dakikalarca cümleleri yaya yaya sorular soruyordu, resmen diğer muhabirler yancı gibi durdu orda ben bile tilt oldum.

hoca hangi rolu dusunuyor o onemli. kaleye yakın oynatıp yer yer 2.fv olarak kullanacaksa kefilim. baya iş yapar bitiriciliği iyi şutları çok iyi.
playmakerlık ya da 8.5 gibi rol verirse bence herif küfür yer . o rol için lüks bir topcu. palmeriasda oyle oynatıyor son donemde baya da kotu oynuyor. piyasası dusmus olabilir. 5-7 arasına bitirilirse iyi bir transfer olur bence.
veiganın bi sakatlıgı olmuş,ondan sonra formu düşmüş dediler.teklifde varsa normal,kafa sahada degil.ayrıca libertadoreste 2 penaltı kacırdı,sen olsan ne yapardın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt