- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Değerli GALATASARAYLILARA iyi geceler dilerim.
Armanın pеşindе adanmış hayatlar her daim nöbette !!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mertens gerektiğinde tek forvet de oynayabilir bence. problem olmaz kanımcaSizce Seferovic'e gercek bir yedek istesek ayip mi etmis oluruz. Seferovic - Mertens - Ali Akman - Gomis santrafor hatti cok cok iyi ama Seferovic buradaki tek pivot. Adama bir sey olsa oyun plani degisecek mecburen yoksa yamuluyor muyum
hoca hangi rolu dusunuyor o onemli. kaleye yakın oynatıp yer yer 2.fv olarak kullanacaksa kefilim. baya iş yapar bitiriciliği iyi şutları çok iyi.Veiga'ya kefil misin?
10 no'ya gerek yok diyorsun. Bu arada o da ciddi bir seçenek olabilir. Olivera'nın defans arkasına koşuları var mı acaba?kesmek zorunda degılız üstad bence öne kaymalı
Bu adamdan olmayacak ya İspanya'da yine gitse yine iş yapar ama çok çit kırıldım bir oyun tarzı var ayrıca kendisi 10 numara değil merkez orta saha oldu artıkmuhtemel 10 numaralarımızdan biri
var üstad10 no'ya gerek yok diyorsun. Bu arada o da ciddi bir seçenek olabilir. Olivera'nın defans arkasına koşuları var mı acaba?
Kolpayı bırak murf bu gece vicdanın rahat yatabilecek misinDeğerli GALATASARAYLILARA iyi geceler dilerim.
Where is Mertens
Matemdeyiz@Emre Ersoy avatarını siyaha boyamıştır
Tabii oynar zaten o yuzden iyi transfer ama bir nevi sistem daha dogrusu hucum setleri degismis olur. Antrenmani buna gore yapmak gerek. Gomis'i yollayip genc uygun bi pivot santrafor bulsak fena olmaz ama tabii bu noktada cok luks bi beklenti farkindayim. Okan hoca planliyodur bu isleri insmertens gerektiğinde tek forvet de oynayabilir bence. problem olmaz kanımca
süleyman dede doğuştan troll. geçen fiorentina maçı sonrası okan hocanın basın toplantısında dakikalarca cümleleri yaya yaya sorular soruyordu, resmen diğer muhabirler yancı gibi durdu orda ben bile tilt oldum.Kadiri çileden çıkarıyodu zaten. Akılını ne zaman yitircek diyodum
veiganın bi sakatlıgı olmuş,ondan sonra formu düşmüş dediler.teklifde varsa normal,kafa sahada degil.ayrıca libertadoreste 2 penaltı kacırdı,sen olsan ne yapardınhoca hangi rolu dusunuyor o onemli. kaleye yakın oynatıp yer yer 2.fv olarak kullanacaksa kefilim. baya iş yapar bitiriciliği iyi şutları çok iyi.
playmakerlık ya da 8.5 gibi rol verirse bence herif küfür yer . o rol için lüks bir topcu. palmeriasda oyle oynatıyor son donemde baya da kotu oynuyor. piyasası dusmus olabilir. 5-7 arasına bitirilirse iyi bir transfer olur bence.