Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mus
omar nelson bardak pva
yunus sergi toreyra kerem
sefer mertens

442 akar bu sene

hem avrupa olmadigi icin kadro yorgun düsmez

taktik belli iç saha maçlarında koy lucası güzel bir 10 numara olivera mertens seferovic kerem yunus hepsinin açıklarını kapatır. Bu sene özzelikle iç saha maçlarında çok goller atacağımıza inanıyorum. Keşke o 10 numara evanger vegia değilde scarpa olsa tadından yenmez. yeni hagi olur bu herif.
Scarpayi en çok isteyenlerden biriyimdir de yeni Hagi falan olamaz benzeri bile dünyada çok az

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takım iyi oldu. Mertens gelirse bir tık daha artacak seviye. En azından yedek kulübesine Emre Akbaba geçerse şu anki performansı ile 11 i hak eden bir oyuncu olarak yedek kulübesinin kalitesi artmış olacak. Dün aklıma geldi. 2 Norveçli, 2 Uruguaylı, 2 Portekiz liginden gelen oyuncu (Sergio ve Seferovic) derken Mertens gelirse 2 Belçikalı olması adına Denayer de gelebilir. Bu arada Denayer transferi benim için çok önemli gözükmüyorken Dubois ve Omar sakatlıklarından sonra hocanın hiç antrenmanlara bile almadığı Boey'i kadroya dahil etmesinden sonra daha bir mantıklı geldi. Hem stoper hem de sağ bek pozisyonunu verebileceğin bir isim kendisi. Anlık performansını bilmiyorum tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt