- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
Dubouis?
o herifi medicale gönderdik bir daha dönüsü olmaz onun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dubouis?
Torriera orta sahayı domine edeceği için çift forvet oynayabiliriz bazı maçlarda.Mertens’i herkes ister ama nereye koyacagimiz hususunda kafamda oturtamiyorum
10 no oynayamiyor diyor bazilari, yedekte de duracak degil, ya kanat forvet ya santrafor oynatiliyormus, kanatlarda Kerem ve Yunus’un yerine de oynayamaz, Sefer zaten kesilmez
Anca 4-4-2 düzeninde oynar gibi, sırf bu düzen icin aliyorsak da sacma gibi
Ya da 10 no oynayamiyor diyenler büyük kolpaci
olması gerekendiSacha Boey'in dönüşü hakkında ne düşünüyorsunuz?
G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben olumlu bakmıyorum. Yapılan bir hata var ama kim yaptı bu hatayı bilemiyorum. Olayın özünde bir menejerlik şirketi davası var sanırım ama tam bilmiyorum. Konu hakkında aydınlatacak birisi varsa olumlu mu olumsuz mu daha net karar verebilirim.Sacha Boey'in dönüşü hakkında ne düşünüyorsunuz?
G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sol ayağı acayip bir şey bilmiyorum bu adam gelirse Galatasarayı özzelikle yenecek çok az takım olur. taş gibi takım olur. gol rekoru kırarız.Scarpayi en çok isteyenlerden biriyimdir de yeni Hagi falan olamaz benzeri bile dünyada çok az
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mızrakları hazır şekilde birilerine saplamayı bekliyordur.kerofield suan napmakta acaba
Kankamı sal Junior
kim üzdü değerli ahbabım seni
Murh ucurulmus ona guluyor olabilir