Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir aşk varsa bunun adı Erden bAŞKandır. Kulübümüzü borç batağından kurtarıp, muhasır medeniyetler seviyesine ulaştıracaktır.

Haha ne Ziyechi be. Ziyech gelse var ya offfff. Yemin ediyorum çıldırırım sevinçten.

Kerem-Abdülkerim-Yunus gözün kapalı yazabileceğin adamlar, özellikle kanatlarımız. Ligde Kerem yerine isterim diyeceğin kanat kim var mesela? Ya da Yunus. Yedekten girecek Akbaba-Berkan iyi alternatif. En azından Necip'ten Salih'ten falan iyidir. Hamza-Ali falan da rotasyona dahil olacak onları saymıyorum. Fenerin yerlisi daha fazla ama hepsi ortalama adamlar Altay ve ick hariç. İck'ya da güvenip yola çıkılmaz. İsmail ve Arda oynayıp iş yaparsa rahat ederler onun dışındakiler vasat adamlar bana göre. Tjkde yok zaten.
Fb de
Ferdi
Serdar
Ick
Hakan
Mor
Serdar
Arda
11 lerinde direk oynayabilecek adamlar.
Bizde sadece
Yunus
Kerem
Abdül
Belki Akbaba

Şu fenerli troll sayfayı paylaşmayın arkadaş

SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yabancı kuralı için bu yıl için konuşmuyor TFF başkanı önümüzdeki yıl konuşuruz diyor
Fakat hakemler konusunda şaibe hala devam ediyor nekadar pislik hakem varsa hepsi duruyor bunları temizlemedigi için çok başı agriyacak

ANK'nın haberi:

Galatasaray'ın yeni ön liberosu Lucas Torreira oldu. Sarı kırmızılılar Uruguaylı futbolcuyu 5.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattı.

Milano’da dün gece gerçekleşen görüşmede Torreira, Galatasaray’ın teklifini kabul ettiğini iletti. Yıllık 3.5 milyon Euro ödenecek yıldız oyuncu, kısa süre içerisinde İstanbul’a gelip 3 yıllık resmi sözleşmeye imza atacak.

Uruguaylı futbolcunun ikna edilmesinde Fernando Muslera da önemli rol oynarken, Galatasaray’da transfer çalışmaları devam edecek.

MERTENS'TE DE İŞLEM TAMAM

Sarı kırmızılılar, Napoli ile sözleşmesi sona eren Belçikalı golcü Dries Mertens ile her konuda anlaşma sağladı.

35 yaşındaki futbolcu, Galatasaray’ın sunduğu yıllık 3.5 milyon Euro’luk teklifi kabul etti. Sarı kırmızılılar, Mertens’i hazırda tutarken eğer alternatif isimlerden olumlu yanıt gelmezse 35 yaşındaki golcü de kadroya katılacak. Ayrıca 10 numara transferi için de Evander ile görüşmelere hız verilecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt