Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karı gtüyle duvarlara vuruyor sonra bana ahlaksız mesajlar geliyor diyor..

sergen o zamanlar kendi evladı olmasına rağmen, bjk'in bile yüzüne bakmadığı bir oyuncuydu. yani rakibin önemli bir oyuncusunu elinden alıp da yedek yapmak gibi bir durum değil. zaten oradan oraya savruluyordu sergen, biz de alıp şansımzı denedik "ya tutarsa" diye. çünkü yeteneği herkesçe biliniyordu.

sergen'i sergen yapan, 2001-2002 lucescu'nun gs'ı idi. resmen ölmüş bitmiş bir adamdan canavar çıkarttı luce.

sonra canaydın gelip, 2. terim dönemini başlatıp, son şampiyon takımın içinden geçti. sergen de luce ile beraber bjk'ye gidip, show yapmaya devam etti.

Mesela Mor'la Yunus'u takaslasalar kabul eder misin? Ya da Ferdi-Kerem ? Serdar-Abdülkerim? Demek istediğim bizim adamlar gerçekten 11 oynayacak kalitede, sadece yerli oldukları için değil. Nicelik fenerde nitelik bizde. Imo.
Abdül ün maliyetine daha iyi yabancı alabilirsin bu açıdan bakarsak.
Bizde sadece 3 tane gözünü kapayıp 11 e koyabileceğin yerli var +1 Akbaba bir de. Kurduğumuz ortasahada olası sakatlık/ceza yerine Taylan/Berkan mı girsin istersin İCK mı? Yunus/Kerem'in alternatifi bile yok (gerçi başka konu o).
Fb de Altay var bir de o davarı unutmuşum bizim Okan, Muslera'yı zorlayabilir mi o da meçhul.

abi önemli olan fb'in yerli havuzunun ne olduğu değil ama.

bildiğin 22 yabancıları var, +2 tane daha alacaklarmış. 10 tane daha yabancı göndermeleri gerekiyor. yabancı oyuncuyu rahat gönderemiyorsun da malum.

yabancı sınırının serbest bırakılması., fb'yi içinde bulunduğu kalabalık kadro kaosundan kurtarma projesi resmen.
abuk subuk yerlilere de çuvalla para bayıyorsun sırf yerli diye.

abuk subuk yerlilere de çuvalla para bayıyorsun sırf yerli diye.
yahu zaten yabancı sınırı dünyanın en saçma şeyi. türk topçu ve menajerler için para kazanma fırsatından başka bir şey değil.

ben sınır olmalı demiyorum. sadece bu kural ne hikmetse hep fb'in pozisyonuna göre değiştirilmeye çalışılıyor. o konu bayağı bir iç sıkıcı.

btw bizim ilk onbir yerlilerden 2'si neredeyse 0 maliyet :d

Bence yabancı sınırı konusunda en rahatı Ts Uğurcan-Eren-Abdulkadir-Dorukhan-Doğucan-Berat ek olarak kiraya verilir mi bilmiyorum ama Emrehan'ı da çok övüyolardı Ahmetcanla beraber onu da Ajax istiyomuş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt