Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yahu zaten yabancı sınırı dünyanın en saçma şeyi. türk topçu ve menajerler için para kazanma fırsatından başka bir şey değil.

ben sınır olmalı demiyorum. sadece bu kural ne hikmetse hep fb'in pozisyonuna göre değiştirilmeye çalışılıyor. o konu bayağı bir iç sıkıcı.

btw bizim ilk onbir yerlilerden 2'si neredeyse 0 maliyet :d
Montella ve FT sağolsun

Eskiyi yâd etmekle olmuyor, nerede bu Torera alo.

Ali Akman yolda mı?

Dostum ben altyapidaki kaliteden sikayetci degilim, eminim orda 2-3 potansielli adam vardir zaten.

Ya soyle etrafiniza bakin bi. Hangi kulub butun oyunculari altyapidan geliyor? 2-3 kulub bulursunuz anca. Jonas Hebo Rasmussen eski bir Arsenal altyapi oyuncusu. Ordaki antrenorler sormus Hebo'ya sence biz altyapidan A takima cikacak kac oyuncu bekliyoruz sene basi.
Hebo 2-3 demis. Antrenorler kahkaha atmis 0 demisler. Ama napiyorlar? Deniyorlar yinede takimda bir sezon iki sezon uc sezon olmadi mi sut devam.

Mikitariyani yedekleyen mi vardi takimda Saka cikarken? Ya da Tierneyi yedekleyen mi vardi sakatlanirken? Saka diye bir cocuk cikti birden ortaya. Onu acikti. Bukayo Sakalar bir gunde buraya geldi? 2-3 sabredip buralara kadar geldi cocuk. Raheem Sterlingin ilk halini hatirliyorum. Dangalagin tekiydi. Ama sabredip dunya capinda kanat oldu. Ya biz Yunusu gecen sene 2 milyona yolluyorduk Belcikaya. Forumda tamam dedi. Oynarak buralara kadar geldi. Ozan Kabagin onunde yedekler olsaydi 6 ay sonra 10 milyona satarmiydik ya biz?

Simdi onlarin ekonomik sartlari farkli bizimkisi farkli. Biz mecburuz oyuncu cikarmaya. Ama transferler, yok o bolgeyi yedekle, yedegin yedegi olsun ee altyapidaki elemanlar nolacak? Hamzayi o kadar cok begendik ama yinede yedegin yedegini ariyoruz oraya.

Hersey transferlerle cozulecek diye bir umitimiz var. Hangi lig, hangi ulkenin futbolu transferlerle kalkindi? Kiskaniyorum ya. Benficaya kiskaniyorum. Seferovici sattilar, Darwini sattilar. Ramos diye bir herife sans verdiler gecen gun hattrick yapti. Soguyorum su ulkenin taraftarin mentalisiden, gerginliginden ve sabirsizligindan.
Bazi oyuncularla süre verecen tabi, baska türlü olmaz.

Günaydin renktaslar

1659692463179.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt