Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
etmezler ya çok düşükkabul edin @palmerias
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
etmezler ya çok düşükkabul edin @palmerias
evander 8 no bu herif biraz akbaba gibi. duran topları şutları falan mest eder gelirse. 5-7m arası iyi olur üstü değmezevanderden iyi mi
Şans bulamayacaksa Berkan'ı da kiralık verelim. Değer kaybetmesin en azından.Hamzayi ayhanda salmazdi zaten.taylan ve cica gidecek diyolar.berkan garibim de zor sans bulur,hamza ve baran kadroda olmali
Yanlış bir düşünce. Yarışmacı bir takımsan hadi yunus emin siz gelişin bizde yarışmaya devam edeceğiz şeklinde bir beklentiye giremezsin.İstediğin kadar adam getir alt yapıya. Sen Emin'e güvenmek yerine Nelsson'u aldığın, Yunus'a güvenmek yerine Morutan'ı aldığın, Hamza'ya güvenmek yerine Asuncao'yu aldığın sürece bu altyapıdaki hocaların yetiştirdiği çocuklardan beş kuruş kazanmadan Avrupa'ya gönderirsin.
son maçlarda kötü oynuyor topçu ısrarcı olursa salarlar da kaça salarlar bilmiyorumetmezler ya çok düşük
Acil ihtiyacımız yok ki, tok alıcıyız Torriera ve Mertens'ten sonra...9,5 da bulusuruz
iyi topçu değil ama şut ve duran topları iyi gibi gozukuyorfenerdeki lincoln denen herif güzel goller atmış.
tehlikeli bir herif gibi
hadi oyuncunun hatrına 9.8m€ olsun derlerson maçlarda kötü oynuyor topçu ısrarcı olursa salarlar da kaça salarlar bilmiyorum

oyun içi devamlılığı yok gibi, uzaktan öyle goller atabilir bu sene tabiifenerdeki lincoln denen herif güzel goller atmış.
tehlikeli bir herif gibi
Gent takımı hocasıyla beraber takım savunmasına önem veriyo.Bizim oyun planına uyar mı bilmem ama böyle riskli bi transfer yapılmamalı bence.Oyuncu çalışkan ve yorulmak bilmez yalnız öyle basit hatasına falan da izlediğim maçlarda denk gelmedim.Tarik Tissoudali'yi istememin nedeni bulduğu gol pozisyonlarını gole çeviren bi hücum hattı var Gent'te buldukları pozisyon gol oluyo.Bi de dinamik orta shaya gelir top alır top dağıtır Joao Pedro'da mesela bu olay yok Tarik Tissoudali'yi 8 numarada bile oynatabilirsin bazı maçlarda driplingleri de sağlamdır@Murat Durmaz taniyor musun reis. Belcika scoutu oldugun icin sana sorayim dedim