- 26 Ocak 2021
- 41.547
- 40.853
- 3.078
Halukları dün diye sağlam yemişler. Haber falan alamıyorlar.
Baron.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında gece vermişlerdi haberi reis bence doğru bi haber![]()
Helal kankrumenleri çaktın şimdide brezilyalı kazık mı çakacan kulübe hea.
geldi de 3 ün 1 ini dert ediyon ha? :dTorreira daki +1 benim kafami karistiriyor
+1 kimin hakki
renktaş tribe soktun mouse orada sanıyorum ahahaha ayar oldum
Abi romano dan dönmez geldi gözüyle bakiyorum tabi:dgeldi de 3 ün 1 ini dert ediyon ha? :d
Zamanında bir şampiyonluk gecesinde bunun Ümit Karan'la bir röportajı vardı. Silinmiş YouTube'dan. Çok makara muhabbet dönüyordu orada.
Ft var iken hasan hüseyin,güray vural,onyekuru,bruma gibi leşler gündemdeydi hep11 sezonunda kurulan kadro olmasa tamam da baya a kalite kadro olusmustu. her hoca ister yıldız topçu, yöneticilerin bu isteklere karşılığı ne ona bakmak lazım. dar bakış açısıyla bakıyosunuz konulara. her şey de para değil bu arada. 3m alan topcuya 5 versende tercih etmeyebilir seni. süreç nası ilerliyor, oyuncu ve manajeri ne istiyor, oyuncunun ailesi ne istiyor diye uzar gider konu. bu kadar basit değil bu işler. insan faktörü girdi mi işin içine öyle konsol oyunlarındaki gibi basit ilerlemiyor.
Muhtemelen ister sözleşmeye yazılmaz elden hallederlerkarida istiyormus mu
bu yakışıklılık halis mi? (Not: Dursun'u sevmiyorum. Hiçbir zaman da sevmeyeceğim)