Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.407
- 49.320
- 3.018
Anlaşmadan sonra imzaların atılması gerektiğini bende biliyordum.Aslında gece vermişlerdi haberi reis bence doğru bi haber![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlaşmadan sonra imzaların atılması gerektiğini bende biliyordum.Aslında gece vermişlerdi haberi reis bence doğru bi haber![]()
hangi kafayla atıyorlar bu twitleri ya :d
Avrupa'da birçok fabrika 2-3 hafta kapanıyorlar Temmuz veya Ağustos aylarında. Bizim tedarikçilerimiz de yazı gönderiyorlar "şu şu tarihler arasında çalışmayacağız" diye. Sebebi bu olabilir.Alamancilarin Türkiye'ye özellikle Ağustos ayında gelme sebebi nedir ?
İzmir'in yarisi Almanca japonca kırması dil konuşan yağlı yağlı bbw ergenlerle dolu sn itibariyle
Mertens'in isteklerini bizim teklif gibi vermiş sanki bu paraları vermeyiz.
Adam'ın son 2 harfi ya king
Anlaşmadan sonra imzaların atılması gerektiğini bende biliyordum.Dün şimdi imzalar atılacak diye bizi kandırdılar.
evet rtaş8 aralıkta mı gidiyorsun?
Ben Sergio, Miçö veya Nelsson olsam moralim yükselir mesela. Berkan'ın morali bozulmasın diye transfer mi yapmayacağızantalya maci öncesi oyuncularin morali bozulmasin diye kap gelmez
pzrtesi belki olur bir seyler
yeni bir takım kuruyoruzantalya maci öncesi oyuncularin morali bozulmasin diye kap gelmez
pzrtesi belki olur bir seyler