Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1659703870026.webp

Ligin İlk devresi 3 yerli mecburi.

2.devre transfer döneminden sonra sınır kalkacakmış.

Tff başkanının açıklamasıda bu yönde.

Kerem veya Yunus, hangisi patates çıkarsa yıldız alırız kanada kesin

30 maçını değil 3 maçını bile izlemediğine eminim bana burada ki profili anlatma 15 yıldan fazla bu forumdayım ben.
3 mac 1 maç vs. Evet bende izlemedim ama uzun videolardan beğendim adamı ve gelmesini istiyorum. Sana sıkıntısı nedir? 15 yıldır buradasın diye insanlar istediği fubolcuyu yazmak için icazet mi alacak hocam senden? Burası forum yahu "TRANSFER FORUMU" Bırakın da insanlar istediği futbolcuyu yazsınlar.

Bu transferi neden sürekli Romano yazıyor? Her gün bugün anlaşılacak deniyor. İyice paranoyak oldum 3 gündür.

Mertens şampiyonluk hamlesi olur. Santrafor oynar, Kerem'i yedekler, Seferovic ile birlikte çift forvet oynar. Sakatlanmazsa 15 golü var ligde. İstediğin gibi kullanırsın.

Şapkadan tavşan çıkarma yeteneği olan çok özel bi oyuncu.

Bazıları farkında değil ama Yunus Kerem haricinde kanat yok takımda. Hoca da farkındadır ikisinden birine bir şey olsa sıkıntı çıkacağının.

bir tane gelecekte satma imkanımız olan topçu alaydık iyiydi
elde sadece nelsson kaldı
gelecekte oyuncu satıp bütçe oluşturabilmek için elde yeni isimler olması iyi olur.
Yunus, kerem, hamza, emin bunlar turk diye satilamaz mi yani?

Cogu ofans oyuncusu oldugu icin daha kolay satilir hatta

Burdakilerin cogu defans oyunculari pek para etmiyor dedigi icin bir ust deki yorumu yaptim

Saygilar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt