- 18 Mayıs 2011
- 22.953
- 12.511
- 1.998
Hele bir imza attıralım bjk nin gedson görgüsüzlüğünden beterini yapıp 10 kez kap girmemiz gerekir.Bugün de aldık çok şükür.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hele bir imza attıralım bjk nin gedson görgüsüzlüğünden beterini yapıp 10 kez kap girmemiz gerekir.Bugün de aldık çok şükür.
Sen Bayern misinHerkes süre alabilir, degisiklik hakki 5 nasilsa. Bayerne bak kactane kanat oyuncusu var hepside oynuyor.
Ne alaka? Sistem olarak her zaman rotasyon gerek. Sabit 11 ilemi oynayacan.Sen Bayern misin
Ne alaka?
Olivierayi romaya okutacagizKadro çok şişiyor yav ndombele'de gelse ortasahayı ndombele oliveira torreira yapsan mertens nerde oynayacak ileride. Mertens gelse ndombele nerede oynayacak.
Aynı mevkinin adamı olmadıklarını biliyorum ya 8-8-6 üçlü ortasaha ya da 4-2-2-2 oynayacaksın hangisi gelirse. İkisi de gelirse sıkıntı yaşarız onu demeye çalışıyorum
fulhama gidiyorkluivert djenepo embalo vargas bi tane kanat şart
Sampiyon da on eleme oynayacak hem de 4 tur. 4 tur isine emin degilim ama on elemeye eminim zaten TS de oynuyor iste daha bile geri gitmis olucaz. Simdi baktim ikinci ve ucuncu konferans elemelerine gidiyormus, kupayi alan da Avrupa Ligi elemelerine.uclye kalmanın tek ihtimali champ olmak zaten. 2 ön elemeyle imkansız. sanırım opsiyon gruplar içindir.
Olivierayi romaya okutacagiz
Futbol bilgine sokayim