Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertens hem 10 hem kanat değerlendireceksek Umut Bozok transferi de yapılabilir

mertensin söylenen sözleşme dogruysa hertürlü win win şampiyonlar ligine kalırsak zaten parası çıkmış olacak

bu adam çok özel bir futbolcu ,emeklilik modunda olsaydı coktan los angelasta beach keyfi yapıyor olurdu

Takımda hem kafası kırık hem de kudurtucu oyuncu özlemiştim, kırık Torreira ile kudurtucu Mertens bu açıklarımızı da kapatıyor. Torreira ok, Mertens sende hadi koçum artık, parmak bassan da olur.

Mertens ondan bundan bağımsız alınıyor diyen tweet ler ... diğer 10 numaradan bağımsız kadro nasıl olacak. Mertens demek 10 numara yok demek .
Tahminim Mertens ya da o tipte birisi kanat+forveti yedeklemek için gelecek.
10 numara dediğimiz de Sergio'nun daha fazla ofansif olan versiyonu gibi bi şey.

bizim ndombele gibi bir adama ya da kanattan değişe değişe oynayacak kaliteli ayaklara maddi olarak ne kadar paramız gider kaldırabilir miyiz o alaka. Bir tane topçu olur diğeri idareten duracak adam olur. Gelsin yedekten girer 5-7 m veigaya , ndombeleye falan para verecek durum yok tekini zor alıyoz.
Soru mertens evander üzeriydi. Bi yari mertens öbur yari yunus kerem evander oynayabilir. Ne Kadar kaliteli oyuncun varsa okadar avantaj. Hem sabit 11 ile zaten oynayamazsin.

Sorun mertens evander üzeriydi. Bi yari mertens öbur yari yunus kerem evander oynayabilir. Ne Kadar kaliteli oyuncun varsa okadar avantaj. Hem sabit 11 ile zaten oynayamazsin.
Ben geniş rotasyon sevmem onunla alakalı olabilir. Futbol takımı maksimum 20-21 kişi olacak abi.

Daha jelatinini açmadık abi adamın
Tamam işte letgo iphone ilanlari gibi düşün. Yurtdışi jelatini açılmamış topçu.
:asd:
Şaka bir yana çıkan isimlerin çoğu sallama artık.
Beklentim olursa evander ki ay sinuna kadar sakat sevilla taktiği uygulayıp kadroya yatırımlık olarak kovalayacağız.
Olursa 2 tane de rotasyona genç kanat bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt