- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
@Levent Akgün eski uçak üstadlarındandır. Mujdeyi vermedi miBize anlaştı bilgisi değil uçak bilgisi lazım
Uçak bilgisi neydi emekti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Levent Akgün eski uçak üstadlarındandır. Mujdeyi vermedi miBize anlaştı bilgisi değil uçak bilgisi lazım
Uçak bilgisi neydi emekti
Uğur bey randevu ile gitmiş ama hiçbir yönetici yokmuş o yüzden kızmış.
Uğur bey randevu ile gitmiş ama hiçbir yönetici yokmuş o yüzden kızmış.
İmzalar atılmış. Saatler içerisinde İtalya'dan İstanbul'a gelecekmiş. Yarın sağlık kontrolleri

2.sıraya da Seferovici koyuyorumKendisine kırgınız@Levent Akgün eski uçak üstadlarındandır. Mujdeyi vermedi mi
Şampiyonlukta artık bir şey kazanamıyoruz en basit örneği stad gelirleri 250-300 m TL ligden aldığın paradan daha fazlaya denk geliyor
Seferovic o listeye girmez gibiSeneye takımda sövülme potansiyeli en yüksek isim üzülerek söylüyorum Sergio olacak gibi.2.sıraya da Seferovici koyuyorum
Kendisine kırgınız
Biletleri görüp bize söylemiyo artık
asamoah mevzusundan sonra mı böyle bir karar aldı kendisi? en son hatırladığım kadarıyla forumda bir bilet haberi çıkıp bütün twittera felan düşmüştüKendisine kırgınız
Biletleri görüp bize söylemiyo artık
MertensKim yedek olacak hocam.
alıntıladığım eski mesajımda dahil etmiştim üstat o rakamlarıBu hesaba ayak bastı parası ve geçmiş şampiyonluklar için ödenen rakam dahil değil. 20/21 sezonu şampiyon olsaydık 260 civarı alacaktık mesela.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
190m civarı bir şey çıkıyor yaklaşık 10m euroşampiyon olursak alacağım toplam para yanlış hesaplamadıysam 180-190m TL
30 galibiyet x 2.3m
22 şampiyonluk x 2.86m
şampiyonluk ödülü 33.2m
katılım hakkı 33.4m
levent bey kolpa
banegayi getirmisti gelmese bir kisiye kombine alcam demisti