Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özbek, Erden'i bilerek işin başına getirdi. Cenk olsa yüksek bedelleri önerip iş Dursun'a kalacaktı. Erden'e bütçe söyleniyor adam bakıyor yetmeyecek şu kadarı ben veririm diyor. Temel sebep buydu işin ona bırakılmasının.

O da belirli sınırları aşmadan hareket etse de kendilerine güveniyorlar, yatırımlar karşılığını alır bankalar birliğinden çıkarız koyduğumuzu alırız kafasındalar. Tabii belli oranda parayı unutacaklar.

Son noktada da iş, bu kadarını aldık bari iyi kapatalıma döndü, maaşlar yüksek olsa da oyuncularn önceki takımlarında aldıklarına paralel maaşlar ödeniyor, hedef bariz şampiyonluk aksi durumda hır çıkar yönetmde.

Olur da ocakta maaşlat ödenememeye başlarsa da Ndiaye gibi Nelsson'u satarız yerini doldurmadan devam etmemiz muhtemel olur.
Ben maaş sıkıntısı olacağını sanmıyorum

Harcama olarak cok aciliyoruz gibi duruyor sirf yatirima guvenerek bu kadar kumar oynamazlar Erden Timur bunu yapabilir ama onun disindakiler o kadar menfaatsiz Galatasarayli degil bence. O yuzden muhtemelen ya stadyum isim hakki sponsor pazarligi iyi gidiyor oradan yuklu bir beklenti var ya da Nelsson satilacak. Zaten stoper isimleri cikmasi Nevzat'in attigi twit falan bence onumuzdeki hafta Nelsson gidebilir
Nelsson satışı 2 stoper demek, adamın maaşı az.

2 adam alsan paranın çoğu gider.

bazı videolarına baktım da bu Djiku sol stoperde de oynatılmış, geçen Burhan'ın söylediği kuzeyli stoperde videolarda sol stoperde oynadıgı maçlar vardı. Nelsson satılır satılmaz bilinmez de Abdulkadir'den daha iyi bi stoper düşünüyoruz galiba. 3 yerli işini Okan'ı kaleye geçirerekte hallederiz, gelen stoper daha iyi çıkarsa.

Nelsson'u satacağız sanki, 2 stoper alırız biz bence transfer döneminin başında da 4 tane as kalitede stoper istiyor hoca falan filan lafları geçiyordu

:D
akasya-durağı-sinan-3.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt