Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.834
- 92.091
- 5.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kankana gönder.Tag değişikliğinden sonra söz konusu değil.
Değişikliği gördüm ve hayal kırıklığına uğradım, önce Danyalla aldattın şimdi bu.efendim
5 tane falan forma çekilişi yapıcaz, katıl lan banane.Kankana gönder.
dün üzerime fazla gelindi yaşıma verDeğişikliği gördüm ve hayal kırıklığına uğradım, önce Danyalla aldattın şimdi bu.
Rüya gibi, yıllardır takip ederim, gün gelecek bizde oynar diye hayalini bile kurmamıştım. Şaka bir yana yakın dönemde yaptığımız transferlerden Sneijder ve Drogba sonrası beni en çok heyecanlandıran transferimiz oldu. Melo sonrası sahaya ruh katacak, rakibi bezdirecek, takımı ateşleyecek net bir isim gelmemişti ki Lucas işin o tarafını da üstlenecektir. Çok duygusal birisi, Fiorentina taraftarını da ilgilendikleri, sahip çıktıkları için çok benimsemişti. Orayı seven adam burada ilk iç saha maçında alev alır, aşık olur. Maçı geçtim uçaktan insin zaten havaya girer. Di Marzio, Haziran ayında paylaşmıştı ilgimiz olduğunu, o günden beri neredeyse her gün adını andım burada, sonunda geldi@Aras Şimşek renktaş, mikrofon sende duygularını alalım
Bravo admin5 tane falan forma çekilişi yapıcaz, katıl lan banane.
Ahbabına bir kıyak geçersin artık5 tane falan forma çekilişi yapıcaz, katıl lan banane.
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL