- 6 Eylül 2014
- 94.384
- 65.133
- 4.608
Bizi mi kopariyon haAdamla 2 yıldır sohbetimiz var Dovbyk'i kimse takmıyodu o zamanlar o ara iletişimi kurdum sordum söylediGeçen de İstanbul'a gelmişti..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizi mi kopariyon haAdamla 2 yıldır sohbetimiz var Dovbyk'i kimse takmıyodu o zamanlar o ara iletişimi kurdum sordum söylediGeçen de İstanbul'a gelmişti..
Veigayla gerçekten uğraştığımiza inanmıyorum Mertens olacaksa gereksiz bir transfer çünkü oyun kurucu değil
Ali Koç Haluk ile Gökhan i attırdı kanaldan ekmekleri ile oynadı. Bu tür bağışlar olmasa adamlar aç kalacak. Zaten bunlara o parayı atan adam dediğin seyleride yapıyordur bence.Bu semir adlı arkadaş her akşam 1700 lira atıyor. O parayla öğrenci okut, sma hastası çocuğa bağış yap deseler yapmaz. Allah akıl fikir versin
SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Menajerine şu şekil sövüyo büyük ihtimalJoao Pedro a.k.a. Adem abi şu an ne düşünüyordur acaba
Baya arkadaslar onlarÖmer Bayram, virgil van dijk'i ikna eder mi acaba daha önce birlikte kahvaltı etmişler
Alex adamın adı git bak İnstagram'aBizi mi kopariyon ha
Adamla 2 yıldır sohbetimiz var Dovbyk'i kimse takmıyodu o zamanlar o ara iletişimi kurdum sordum söylediGeçen de İstanbul'a gelmişti..
Mental sorunları olmasa EPL gediklisi olacak adamdı zaten, şut, dribbling, frikik, hız, teknik, pas her şey var.Doğru ama yaş 28 gamsız hali bile şov yapar gibi.