- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.906
- 3.683
ben gelemem o tarz işe knkŞaka rtaş sen ac
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben gelemem o tarz işe knkŞaka rtaş sen ac
ekibimiz şampiyon olur mu sayın adminimŞu takımı yapboz gibi tamamlayacak adam Matheus Pereira ama hala. Depay da iyi olur da 10 noya tam oturmaz.
9 m euro istiyorlar, o tren kaçtı.Aynen Ne Alexis ne Mertens bana gerekli gelmiyor? Bu isimler yerine 10 no'ya şöyle fırsat bir transfer kiralık satın alma gibi. Rasmus Höjlund gibi bir adamı da forveti yedeklemek için alsak bonservis olarak 6-7 istiyordu takımı sanırım maaşı 700-800 civarı olur çok iyi olur hem gelecekte de satılabilecek oyuncu koymuş oluruz.
10k olmadan acılacaksa bişeyler yapılırben gelemem o tarz işe knk
Cenk Ergün'ü sanki transfer dönemi sonrası şutlayacaklar gibi. Umarım bu transferlerde gösterdikleri başarıları Yunus ve genç oyuncuların sözleşmelerini uzatmada da devam ettirebilirler. Bana sanki Cenk Ergün şut yerine Arda Turan gelecek gibi geliyor. Bir de acaba bizimkileriyi bir stad isim sponsoru bulmuş olabilirler mi?Para saçamayız, fırsat transferi kovalayacağız bundan sonra, stoper haricinde.
Şampiyonluk transferle olmuyor, 10 hafta geçince bakarız.ekibimiz şampiyon olur mu sayın adminim
Var ama belli etmiyor, zaten paylastigi masaörtüsünden belli oliveira transferinde.arda turan gerçekten bu işlerin içindeyse güzel bir haber
futbol dünyasında bilinen bir figür olduğu için faidesi dokunabilir.
Parasını verirsen gelir. Sneijder de herkes öyle derken geldi. Bizimkiler görüşmüş mu bilinmez, gelmesi de zor ama gelse ligi öttürür öyle bir adamDepay gelmez. Adamın ne işi var turkiyede?
Erling Haaland Galatasaray'daYönetim şu borçları bir bitirsin o zaman işte daha neler olur neler...
sabah biri daha sormuştu kendisi katil imiş ve hapise girecekmiş renktaşlarımız öyle bir bilgi verdi.Renan - Oyuncu profili bu arkadaş kim sol ayaklı 20 yaşında stoper . bonservissiz