Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maçların çoğunda oynarsa fazlasıyla atar. sen mertens'i sebebini anlamadığım şekilde takıntı haline getirmişsin belli ki, bahsettiğin adam top class bir topçu. bu kıytırık lige eşşek gibi 35-36 yaşında bitik halde gelen herifler bile tonla gol attı
ok o zaman iddiaya girelim
9 gol ve üzeri sende
8 ve altı bende

Bu arada geçen gün haberler çıkınca bi acaba dedim de Depay’ı istemeyen çok olur burada. Yabancı sınırı olmasa direkt gelsin derdim ama önceliğim forvet ve 10 numara

Aldınız mı Ronaldoyu agalar

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Maalesef bunu atmak zorunda bıraktın renktaş. :unsure:

1659736610928.png

geride bıraktıgımız günde akşam saat 19:30 sıralarında,dominos kavsagı ile evimi buluşturan mevkide,en son mayıs 2019da ziyaretime ugrayan pizza ve çıtır tavuk top sakinleri mideme arz-ı endam etmiştir.

şampiyonluk ateşi yakılmıştır

@Hayri Cund bilginize bayım

Bence aradığımız 10 numara Teji Savanier...
Adamda yok yok resmen. Keşke sulansak ama pahalıya patlama ihtimali yüksek.

Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu herif 8 değil miydi ?

Beni bu dönem en çok heyecanlandıran açık ara depay oldu.. Hollanda maçlarının zaten yildiziydi da ilk Barça macinda koca takım onun ayağına baktı iyi oynayamadi ama her tehlikede imzası vardı..
Benim en sevdiğim yanı sol kanattan sağına alıp ceza alanına attığı hava yolları herif tam ölü noktaya düşürüyor seferovice kariyer rekoru kirdirabilir..

geride bıraktıgımız günde akşam saat 19:30 sıralarında,dominos kavsagı ile evimi buluşturan mevkide,en son mayıs 2019da ziyaretime ugrayan pizza ve çıtır tavuk top sakinleri mideme arz-ı endam etmiştir.

şampiyonluk ateşi yakımıştır
En son bi transferden sonra daha yemedin mi sen Sergen bizi mi kekliyon her sene

Hayri Cund nerede abi saatlerdir ortalarda yok ortalığı o karıştırıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt