Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
Tekrar yükselişe geçer umarim
2dklık videoda bir tane olumlu hareketi yok hucumda:red::red::red:
başakşehir maçından goruntuler koymuslar:crushed::crushed::crushed:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tekrar yükselişe geçer umarim
Depayı bir tek ben sevmiyorum galiba =) yani bizim için her türlü kaliteli de böyle çok büyük takım oyuncusu değil gibiNöbete yazamıyorum da depay gelirse gerçekten çıldırırim net ligin gtunu başıni dağıtır.. Olma ihtimali %1 bile varsa mertensi falan 2. Plana atıp bütçe buraya kullanılmalı
Ünsal Vardar oynar defansta rahatlarsinToreğra gelmesiyle savunmaya düşen yük hafifleyecektir
Stoper rotasyonuyla ilgili biraz kuşkum vardı zira
gol atmış2dklık videoda bir tane olumlu hareketi yok hucumda:red::red::red:
başakşehir maçından goruntuler koymuslar:crushed::crushed::crushed:
yanlıslıklagol atmış
Barisalim miGueye mutsuzmus alak.
Metris Güler Gsc'deMertins Güler Gsc’de
emin gitmez,metehanın önünde.emin kadar potansiyelli stoper yok ulkede şu an.olanları da Galatasaray altyapısında zaten.ali yeşilyurt,eren paşahan ve hasan turanEren Aydin’i takimda tutmak varken yerine kiralik Ali Akman’i tercih edecekler gibi. Emin de belki kiralik gider. Bu sezon bir tek Hamza ve Metehan A takimda olur bence.
3.5'un 1milyonu imza parası olur. Lakin heyecanlandırmıyor bu transfer genç oyuncu lazım sanki oraya. Matheus Pereira'yı alabilsek keşke.
4 sene şampiyon olamazsak kötü olur reis ya alalım riskleri3.5'un 1milyonu imza parası olur. Lakin heyecanlandırmıyor bu transfer genç oyuncu lazım sanki oraya. Matheus Pereira'yı alabilsek keşke.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi