Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu akşamki karşılama görüntülerinin Alexis Sanchez'e izletileceği doğru anlaşılan.

İstemiyorum ama o videoyu izleyen adam gelmek için kudurur. Anlaşılan hedef Yunus ve Kerem'in gelişimine katkı sağlayacak tecrübeli bir kanat oyuncusu.

Sergio'ya güveneceğiz playmakerlık konusunda. Tüm takım delici oldu.

lütfen sanchez yerine daha düşük maliyetlerde scout transferi yapalım... kerem ve yunus sakatlık dışında çoğu maç dışında mecbur 11 çıkacak zaten.

maaş lüksünü mertenste kullandık zaten. şimdi evander vs. tarzı yeteneklere yatırım yapma zamanıdır.

Bu kadar transferin üzerine her iki kanatta da oynayabilen, siyahi min 1.85 boyunda, topu ayağına aldığı zaman hop oturtup hop kaldırtacak, taraftarı orgazm edecek klas bir oyuncu bekliyorum. Keita yani kısaca.

1659790387422.webp

Kadroyu 35 36 yaşındaki adamlarla doldurmanın lüzumu yok. Tadında bırakmak lazım.
Başakşehir bu taktikle şampiyon oldu?

Tadında derken kadroda 30 yas üstü 3 4 oyuncu olmasına fitim.

Mertens var şuan bu tabire uyan. Bunun dışındakilere modern futbolda yaşlı demem. 2 tane daha yaşı olan ama futbolu kafasında bırakmamış adam gelebilir.

Bu akşamki karşılama görüntülerinin Alexis Sanchez'e izletileceği doğru anlaşılan.

İstemiyorum ama o videoyu izleyen adam gelmek için kudurur. Anlaşılan hedef Yunus ve Kerem'in gelişimine katkı sağlayacak tecrübeli bir kanat oyuncusu.

Sergio'ya güveneceğiz playmakerlık konusunda. Tüm takım delici oldu.
Göbek adımdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt