Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu akşamki karşılama görüntülerinin Alexis Sanchez'e izletileceği doğru anlaşılan.

İstemiyorum ama o videoyu izleyen adam gelmek için kudurur. Anlaşılan hedef Yunus ve Kerem'in gelişimine katkı sağlayacak tecrübeli bir kanat oyuncusu.

Sergio'ya güveneceğiz playmakerlık konusunda. Tüm takım delici oldu.
HAYDAA ben başka bir isimdir diye yükselmiştim...

Muslera
Dübür
Nelss
PvA
Milföy
Torreira
Sergio
Mertens
Seferovic
Gomis
Boey/Omar
Luyindama out yeni transfer
Cicaldau out yeni transfer
Alexis

Sanmıyorum tabii ama şu tarz bir iş de çıkabilir günün sonunda.

Malum Alexis Arsenal'de uzun dönem santrafor gibi oynadı, onun üstüne 10 no profilli bir kiralık fırsat kovalanabilir.
Raporladım kank hakkını helal et

Bu akşamki karşılama görüntülerinin Alexis Sanchez'e izletileceği doğru anlaşılan.

İstemiyorum ama o videoyu izleyen adam gelmek için kudurur. Anlaşılan hedef Yunus ve Kerem'in gelişimine katkı sağlayacak tecrübeli bir kanat oyuncusu.

delici yerine s oldu diyelim

Muslera
Dubois-Nelson-Transfer-Transfer
Torreira - Sergio
Mertens(Yunus) - Transfer - Kerem
Seferovic

Eger net sampiyonluk istiyorsak en az 3 transfer daha lazim

Midtsjö de yapar bence

memphis-depay-1404718908-1092.jpg
Bu herif gelsin ya

O isimi space yayininda tahmin etmistim. Bence Nebil Fekir için ugrasiyoruz

Duyum filan yok sadece tahmin

Şu takıma gelmek istemeyecek adam yoktur.

Ben bile oynamam istiyorum şuan. Düşünsene araya kosuyorsun oliviera enfes bir pas atıyor önüne mertensle ver kaça giriyorsun kaleci önünde seferovic bosa kaçıyor pası veriyorsun ve stadda bir uğultu...

Yeminle paradan çok daha önemli olan şey yaptığın işten zevk almaktir. Bu takimda kim oynaesa oynasin zevkten dört köşe olur.

Bence sanchez için böyle birşeye gerek yok parayı verirsen gelecek pozisyonda performansı çok düştü oda biliyor bence . Inter de bile 3 sezon yaklaşık olarak hiç bir katkı sağlayamadı isteyeni var mı o bile muamma? Depay için de imkansız diyorum ama video izletme felansa bana daha yakın geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt