Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence sanchez için böyle birşeye gerek yok parayı verirsen gelecek pozisyonda performansı çok düştü oda biliyor bence . Inter de bile 3 sezon yaklaşık olarak hiç bir katkı sağlayamadı isteyeni var mı o bile muamma? Depay için de imkansız diyorum ama video izletme felansa bana daha yakın geliyor.

Sence yok da bu oyuncuları öyle çat diye çöpe atmıyorlar. İtalya'dan bir ton talibi vardır.

Muslera
Dubois-Nelson-Transfer-Transfer
Torreira - Sergio
Mertens(Yunus) - Transfer - Kerem
Seferovic

Eger net sampiyonluk istiyorsak en az 3 transfer daha lazim
Abdülkerim'den iyi yerli sol stoperi (Çağlar) anca 30-40'a alabilirsin hocam ne diyorsun? :D Dobiş-Nelsson-Apo-PVA dörtlüsü lig için her türlü yeterli hatta vasatın hayli üstünde bir savunma hattı.

Bu akşamki karşılama görüntülerinin Alexis Sanchez'e izletileceği doğru anlaşılan.

İstemiyorum ama o videoyu izleyen adam gelmek için kudurur. Anlaşılan hedef Yunus ve Kerem'in gelişimine katkı sağlayacak tecrübeli bir kanat oyuncusu.

Sergio'ya güveneceğiz playmakerlık konusunda. Tüm takım delici oldu.
Alexis büyük mallık olmaz mı ya, her açıdan bakıp duruyorum hicbir mantıklı tarafı yok.

34 yaş yıllardır formsuz/sakat, oynatmak icin sacma sapan sekillere giricez takim bozulcak, bi dunya para vericez geri donusu olmayacak zaten yaptigimiz transferler de belli bi yasin ustunde.

Bundan sonra yapilacak transferler 27-28 yasin altinda ve makul adamlar olmali bence ucmanin alemi yok

Boey ne düşünüyor acaba bu kadroyu görünce.

Geçen sene leş kadrodan dolayı oynamak istememisti sanırım. Bu kadroyla 1 m euroluk adam bile sene sonu 3 e katlar degerini.

valla boey'e noldu, kafasını nereye çarptı ben anlamadım. bi rogon muhabbetini biliyorum, saçma geliyor bana içinde bulundugu hal

yeterince tecrübeli oyuncu aldık

alexis sanchez saçma ve manasız olur. üzülürüz.

Avrupa'ya gidemediğimiz bir yılda Oliviera, Dubois, Mertens, Torreira ve üstüne de Sanchez alabilmek neresinden bakarsan bak büyük başarı. Sadece para vererek olacak işler değil. Midtjsö kardeşimiz gelmeden önce "kim abi Midtjsö?" diye sorduğumuzda kızanlar, izlediniz mi ki konuşuyorsunuz, görev adamı vb. şeklinde oyuncuyu savunup, bir de yeterli diyen arkadaşlar, konu arkadaşın ismi de değildi, oynadığı lig de, yıl boyunca izleyip çıkardığınız istatistikleri de. Konu Galatasaray büyüklüğüne yakışır şekilde hareket etmekti.

Takım başarılı olur/olmaz bilemeyiz elbet ancak Galatasaray'ın bazılarınca unutulan büyüklüğünü herkesin hatırlaması gerek. Cicaldau, Morutan, Midjtsö gibi potansiyelleri bu şekilde net isimlerle takım kurduktan sonra kadrona katacaksın.

Yönetim ve teknik ekip şu yönden tebriği hak ediyor ; Bu transfer sezonu gösterdi ki bugün Nelsson'u da 15'e bıraksalar. Mutlaka bir bildikleri ve yerine koyacakları kişilerin hazırlıkları mevcut. En azından o güveni bana verdiler.

Keyifle izleyeceğimiz bir geçiş yılı olacak gibi gözüküyor.

Bugün yönetimin dik duran yeri duruşu değilde başka biyeri gibi. Kuşlar dikkat etsin denk gelmesinler

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt