Emre Boran
Parçalı Üye
- 25 Ağustos 2009
- 3.813
- 912
- 1.683
Evander gelsin ya neden vazgeçtik ki?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sezon en faydalı transferimiz o olabilir.Miço aksam karsılamayı görürse ne hisseder acaba garibanın yüzü güler mi
Uzayeterince tecrübeli oyuncu aldık
alexis sanchez saçma ve manasız olur. üzülürüz.
Evet yönetim dik durdu ehehehe esprileri yok mu
Yeni konuyu ben açıyorum Recebim! Keramettin'in haberi var. Onay aldım.Arkadaşlar saat 22 ye kadar 10 bini gecelım!!!
Sol beke bir turk cekemezmiyiz? Abdulkerim Galatasaray kalitesinin cok uzaginda. Anadolu maclarinda idare eder ama derbilerde net patlar.Abdülkerim'den iyi yerli sol stoperi (Çağlar) anca 30-40'a alabilirsin hocam ne diyorsun?Dobiş-Nelsson-Apo-PVA dörtlüsü lig için her türlü yeterli hatta vasatın hayli üstünde bir savunma hattı.
Başakşehir bu taktikle şampiyon oldu?
Tadında derken kadroda 30 yas üstü 3 4 oyuncu olmasına fitim.
Mertens var şuan bu tabire uyan. Bunun dışındakilere modern futbolda yaşlı demem. 2 tane daha yaşı olan ama futbolu kafasında bırakmamış adam gelebilir.
Sampdoria orta saha arıyordu istediği orta sahaları alamazsa alırlar belki. Jalmina çok yakın zamanda Taylan- Cica için gelişmeler olacak demiş.arada çikaldauyu satsak o da iyi olurdu
beni timsaha getirmiyorsun degil mi rtaşYeni konuyu ben açıyorum Recebim! Keramettin'in haberi var. Onay aldım.
Ayakta yolcu almıyoruz uçağaEvander gelsin ya neden vazgeçtik ki?