Murat Akar
Sarı Üye
- 21 Mayıs 2019
- 624
- 495
- 588
Bende bu sezon kendisinin asist kralı olacağını düşünüyorumÖyle bir kadro oldu ki geçen sezonun en beğenilen topçularından birisi olan PVA en vasat 11 oyuncusu olarak gözükebilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende bu sezon kendisinin asist kralı olacağını düşünüyorumÖyle bir kadro oldu ki geçen sezonun en beğenilen topçularından birisi olan PVA en vasat 11 oyuncusu olarak gözükebilir.
@Kolpa Oğuzhan Liboş @Furkan KorkmazEşref gelse Halil Akbunar,Soner Aydoğdu ile fln uğraşıyorduk jkfjfjks dursunculara selam
Terimciler, takıma ihanetten yargılanmalı bu saatten sonra.Ocak ayında şampiyonluğun şifresi video
Rdas yaptığımız transferlerin hepsinin de yaşını biliyorum ve hepsinden de çok memnunum. Fakat Torreira hariç aldığımız topçulardan hangisini 2 sene oynattıktan sonra ciddi kârla satabiliriz? Bir örnek verebilir misin? Marcao gibi bir kaç oyuncu alalım diyorum sadece.1 tane 30+ futbolcu aldık gerisi hep 25-30
Ocak ayında şampiyonluğun şifresi video

amiri-beşiktaş![]()
Debu ve Torri ye Sevilla seneye 15-20 şer milyon verir. Hatta sefere bile. Hatta Miçö ya bile, vermez deme Fernandoya 33 yaşında sözlemesinin son senesinde yaşında 4,5 verdilerRdas yaptığımız transferlerin hepsinin de yaşını biliyorum ve hepsinden de çok memnunum. Fakat Torreira hariç aldığımız topçulardan hangisini 2 sene oynattıktan sonra ciddi kârla satabiliriz? Bir örnek verebilir misin? Marcao gibi bir kaç oyuncu alalım diyorum sadece.
İnşallah Okan öyle bir kendini gösterecek ki Terim'in esamesi okunmayacak.