Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 tane 30+ futbolcu aldık gerisi hep 25-30
Rdas yaptığımız transferlerin hepsinin de yaşını biliyorum ve hepsinden de çok memnunum. Fakat Torreira hariç aldığımız topçulardan hangisini 2 sene oynattıktan sonra ciddi kârla satabiliriz? Bir örnek verebilir misin? Marcao gibi bir kaç oyuncu alalım diyorum sadece.

Yahu şu uçak bi insin de, ötekine yarın bakarız 😂 çok eleştirdik bağırdık çağırdık ama, sütten ağzımız yandı, çok kandırıldık, çok avutulduk, çok enayi yerine konduk, bu mevcut başkan ve yönetim yapabileceğinin maksimumunu yapmıştır. Şampiyonluk gelir gelmez şansızlıklar olur bilinmez ama şu bi gerçek başkan ve yönetim ellerinden gelen herşeyi yaptılar. Vizyon dediğin budur. Teşekkürler yönetim teşekkürler başkan.

D
Rdas yaptığımız transferlerin hepsinin de yaşını biliyorum ve hepsinden de çok memnunum. Fakat Torreira hariç aldığımız topçulardan hangisini 2 sene oynattıktan sonra ciddi kârla satabiliriz? Bir örnek verebilir misin? Marcao gibi bir kaç oyuncu alalım diyorum sadece.
Debu ve Torri ye Sevilla seneye 15-20 şer milyon verir. Hatta sefere bile. Hatta Miçö ya bile, vermez deme Fernandoya 33 yaşında sözlemesinin son senesinde yaşında 4,5 verdiler

İnşallah Okan öyle bir kendini gösterecek ki Terim'in esamesi okunmayacak.

Klüp efsanemize bir nefret sezdim sanki

Bu tablonun oluşması çok olası keşke biraz sabredilse ama bizim taraftarı az çok biliyoruz

İşler ters giderse genellikle Terime sallayanlar istiyor geri gelsin diye :d

Dursun Özbek’in bir videosu vardı. Öyle ortalık boş değil. Biri atsın. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt