Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 26.452
- 44.484
- 2.388
Daha orta saha alinmaz ve alinmamali da zatenOrta sahaya bir kreatif oyuncu + kanatlardan yardiracak 10 numara ozellikleri olan bir oyuncu daha alinmalidir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha orta saha alinmaz ve alinmamali da zatenOrta sahaya bir kreatif oyuncu + kanatlardan yardiracak 10 numara ozellikleri olan bir oyuncu daha alinmalidir.
@Melih Sönmez davetiye gönderebiliyorvaaay ozel wassap grubu hea
davet bekliom
Napoli'de yillarca direk santrafor oynadi, Okan nasil oynatir bilemem tabi ama forvet olarak alinmistir diye dusunuyorum. Simdi genc Mertens olsa kanatlarda oynatirdin ama artik onu yapamaz bu yastan sonra.Mertens joker gibi direkt santrafor degıl ayrıca gomıs gider gibi
Arkadaslar
Ciddi olarak Dries Mertens ve Lucas Torreirayi aldik.
Cok guzeliz be
Ulan ahahahhhaha
Alinmali. Mecburuz yillardir orta sahaya adam gibi oyuncular alinmadi. Mecbur bir tane daha alinmak zorunda. Yedekte Taylan mi olsun?Daha orta saha alinmaz ve alinmamali da zaten
Napoli'de yillarca direk santrafor oynadi, Okan nasil oynatir bilemem tabi ama forvet olarak alinmistir diye dusunuyorum. Simdi genc Mertens olsa kanatlarda oynatirdin ama artik onu yapamaz bu yastan sonra.
YokBelotti'yi hakkıyla izleyen 1 kişi var mı
Orta saha yokBjk defans orta saha berbat
Baska canlilara saygi duyan, kendine de, takiminacda hayli hayli saygi duyar.Taraftarla değişik bir bağ kurabilir insan evladi geliyo
GscimbomMobile
Bence bu kadar santrafor yetti, alınacaksa 10 numara alınsın, kapansın.ali naci, arda alexis ve icardi için zorluyor demiş
alexis gelirse takım huzuevine döner hem de defansa pres yapmayan uyuşuk tipleri ben istemiyorum
belottiye okeyim ama o da çok zor bu şartlarda
Pivot kolay kolay bulamasin, maasindan da cikamasin bu yüzden kalir. Zaten az önce belirttin en önemli transfer bundan sonra kreatif bir ortasaha.Gomis dururken artik bir santrafor daha beklemiyorum elde suan 3 tane oldu.