Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belotti ve Kluiverti dis medyasinda hic bir kaynak yok. Niye herkez hic birrseyi tutturamayan Turk kaynaklarina güveniyor?

Napoli'de yillarca direk santrafor oynadi, Okan nasil oynatir bilemem tabi ama forvet olarak alinmistir diye dusunuyorum. Simdi genc Mertens olsa kanatlarda oynatirdin ama artik onu yapamaz bu yastan sonra.
Çok doğru bir tespit. Buradan anlaşılıyor ki Okan hoca çift forvet oynatacak. Kaldı ki Seferoviç 20+ ları hep çift forvette yapmış.

Bjk çok boş, gedson başı kesik tavuk gibi. Muleka bomboş bunlar küçük takım topçuları. Biz bu sene çok rahat aliriz şampiyonluğu.

Mali Moç'u aşırı zorladık ya. En son bunu yaptığımızda elimizden Pedro'yu almıştı. Belotti'yi biz almalıyız yoksa bunlar alacak abi.

sefer < hakan
mertens < arif
aeAP9KQ_700bwp.webp

Ucak vaktinde Istanbulda olmasi imkansiz. Gece saat 02:30 civari bulabilir inmeleri bence.

Bjk çok boş, gedson başı kesik tavuk gibi. Muleka bomboş bunlar küçük takım topçuları. Biz bu sene çok rahat aliriz şampiyonluğu.
Sezon başı erken böyle konuşmak için. Bizim bile nası olduğumuz belli değil henüz. En az 5 hafta lazım takımın oturması için. Diğerleri içinde aynı şey geçerli

GscimbomMobile

Lucas Torreira
Sergio Oliveira
Midtsjø
Berkay
Taylan
Hamza Akman

Taylan'i sutlayip bir orta saha daha alinirsa tadindan yenmez artik. Rahat rahat mac izleriz o zaman. Evander veya baska bir isim. Bol bol orta saha alinmali hatta ben olsam 3 tane daha alirdim. Ne kadar cok orta saha = okadar iyidir

@Caner Güney

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt