Emre Bari
Ulubatlı Souness
- 30 Ocak 2019
- 36.770
- 31.581
- 2.318
ben yokum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu an gayet yeterli orta saha rotasyonu, hem tek kulvar hem de belli ki 2 gobek ile oynayacagizLucas Torreira
Sergio Oliveira
Midtsjø
Berkay
Taylan
Hamza Akman
Taylan'i sutlayip bir orta saha daha alinirsa tadindan yenmez artik. Rahat rahat mac izleriz o zaman. Evander veya baska bir isim. Bol bol orta saha alinmali hatta ben olsam 3 tane daha alirdim. Ne kadar cok orta saha = okadar iyidir
@Caner Güney
Az çok kendini belli ediyor takim. IQsü çok düşük zeki oyuncusu yok aynen bizim geçen seneki takim gibi bizim en büyük özelliğimiz bu sene oyuna akıl katan winner oyuncularımızın fazlalığı olacaktır. Bekleyip görelim.Sezon başı erken böyle konuşmak için. Bizim bile nası olduğumuz belli değil henüz. En az 5 hafta lazım takımın oturması için. Diğerleri içinde aynı şey geçerli
GscimbomMobile
Nasil da unuttuk seni puahahahahahhaha
Trabzon geçen sene Hamsik ve Bakasetas gibi zeki oyuncuları ile fark yarattı.Az çok kendini belli ediyor takim. IQsü çok düşük zeki oyuncusu yok aynen bizim geçen seneki takim gibi bizim en büyük özelliğimiz bu sene oyuna akıl katan winner oyuncularımızın fazlalığı olacaktır. Bekleyip görelim.
KalmadıPasso'dan kombine almakta sikinti yasiyorum. 2 transfer geldi diye fiyat mi yukseltecekler acaba?
Mertens resmen beyniyle fark yaratan adamSoyle ne kadar cok beyniyle oyuncumuz olursa o kadar rahat ve iyi oluruz. Yillardir beyinsiz oyuncularla takimi doldurduk sonra takim neden 3 pas yapamiyor neden gol atamiyor diyorduk. Mertens, Oliveira, PvA tarzi oyuncular daha fazla olunmali takimda.
Kadir Ari suan Kahve iciyor
Boey kalmalı. Kafasını sahaya versin görün nası katkı sağlıyor takımaOmar ve sacha boeyden acil çıkıp onur bulut u almalıyız kayseriden.
Kayserinin transfer cezası var ise para arti oyuncu verebiliyor muyuz maaşlarını biz versek mesela.
Kayseri başkanı kadın bizi sevmiyor kazikladigini düşünsün ama biz Omar ve sacha boeyden kurtulmalıyız 3 yabancı sağ bek olmaz .onur gayet iyi oyuncu.
FB'nin aldığı söylenen forvet son 3 senede 22 gol atmış. (Geçen sene 5 gol)![]()
dajksalkdasjkl
ulan 2 senedir ne yaptılar da ayıp olacak
ortada bir ayıp varsa kendini yetiştiremedikleri için kendilerinin gs ye ayıbı vardir