Hiç düşünme al. Problem yaşamazsın. 3mbps de bile sıkıntı yaşamadan izletiyor. 30 40sn geriden geliyor sadeceBein Connect kullanan var mı gençler. Bağlantının iyi kötü olmasından bağımsız herhangi bir sorun yaşatmıyorsa yapıştırcam.
GscimbomMobile
Hiç düşünme al. Problem yaşamazsın. 3mbps de bile sıkıntı yaşamadan izletiyor. 30 40sn geriden geliyor sadeceBein Connect kullanan var mı gençler. Bağlantının iyi kötü olmasından bağımsız herhangi bir sorun yaşatmıyorsa yapıştırcam.
bence de en az 1 stp daha lazım ama eğer gomis gidecekse her türlü gelsinBence bu kadar santrafor yetti, alınacaksa 10 numara alınsın, kapansın.
Bein Connect kullanan var mı gençler. Bağlantının iyi kötü olmasından bağımsız herhangi bir sorun yaşatmıyorsa yapıştırcam.
Ben dekoder vs. uğraşmak istemeyenlerdenim. Zaten çoğunlukla PC'de takılıyorum. Aynı şekil düşünenlere bein connect'in web, cep ve tablette izlenen paketini öneririm. 30sn civarı geriden gelme hariç hiçbir defosu yok.
Evander: Allahiniz varsa beni de alin
Bence forvet sart seferin ne olacagi belli olmaz sonra 37 lik gomise kalirizBelottiye gerek yok. Defans, sol bek ve 10 numara mevkilerine yogunlasalim
İki yabancı sağ bek çok luks olmayacak mıBoey kalmalı. Kafasını sahaya versin görün nası katkı sağlıyor takıma
GscimbomMobile
Kaç yabancı olduk bilmiyorum ama boeyden vazgeçmemek lazım.İki yabancı sağ bek çok luks olmayacak mı
Şeyine takmaz bunu taraftar bence bizim stada gelmez sakat yada cezalı olurBizim taraftarlar şişe fırlatır buna.
Cozuldu sorun. Kombine daha cok.Kalmadı