Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.152
- 70.316
- 4.918
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sizden şampiyonluk istiyoruz aslan parçalarıİlk günden kanka olmuşlar.
Valla, o insanlara acayip uyuz oluyorum. Resmen o kadar bunalttilar ki foruma girmek bile istemiyorum bazen. En sonunda mesajlari kaydedip ifsa mi yapsam diye dusunuyordum. Cok uyuzlar.3 mesajından 1i 10. olcaz yea olan tipler şu transferleri haketmiyor da neyse.
Erden Timur'a dolandırıcı imasında bulunanlar şimdi utanmadan adamın yaptığı transferlere seviniyor.
Aynaya yansıyan adam Arda galiba
Cok uber bir hucum hatti degil bence. Turkiye standartlari icin oldukca iyi tabii ama soru isaretleri mevcut. Sefer sakatlik problemi olan bir oyuncu. Yunusun ne verecegi muamma. Mertens yasi itibari ile her mac 90 dk kaldirmasi mumkun degil.——Torreira-Oli/Midt——
-Yunus—Mertens—Kerem-
————-Sefer-————
Offf offfffff
Yeni heyecanlar gerek sana hocam.pilotta sıkıntı
IslandımAn itibarıyle dünyada en çok konuşulan takımız.
Rdsh kaç maç izledin? Şahsen hiç izlemedimYapma ya Torre-Mertens geldi diye bi heyecanimizdan kendimize gelelim, Evander almak kesinlikle yanlis olmaz iyi topcu ayagi temiz ve genc, ilerde her türlü en az aldimiz paraya saplariz yetenekli brezilyali orta saha her zaman piyasasi var
Kerem Yunus varSolda ardanin iyi hali olsa ne 442 oynardik be