Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim lan o Belotti miAdamları paketleyip kaçırmışız, ikna mevzusunun nasıl gerçekleştiği belli oldu (!)
Ekli dosyayı görüntüle 172277
@Sami Karakoç @Murat Durmaz
Rugani3 kim lannnnnnn
Bence forveti sefer mertens götürürler ama kanat yedeği yok, yunus ve kereme yedek lazım emrekılınç, oğulcan ve barış var sadece.Şu anda 6-8 Yedeği var Midstjö, 10 yedeği var Emre Akbaba, Forvet yedeği var mı yok mu onun kararını veremiyorum. Sefer 11 de başlayamayacağı maçlarda Mertens forvet alternatifi olabilir ama Mertens 11 iken yedekten forvet ihtiyacı olduğunda sıkıntı olabilir. Kanat için iyi bir yedek lazım. Forvet için iyi bir yedek lazım. Defansı ise bilemiyorum. Sağ Bekte Ali Boey falan idare eder de Sol bekte Kazımcan ne yapacak bilmiyorum.
Efecan3 kim lannnnnnn
büyük calım yedik yineAmiri'yi alacaklar.
Üç yok3 kim lannnnnnn
Lig olarak sıkıcı bence de ama değişti sanırm.Valla, Premier Lig disinda cok izleyesim olmuyor. Italya cok sIkIcI geliyor bana. Ama zevkli diyorsan bu sezon bakarim.
Bu adam pek boş sallamıyor bu dönem ama bakalım izleyip görücez
Arkada ayakta duran biri mi var? Kafası olmayan biri.
yoksa?min 10 gol 15 asist görüyorum
evet enteresanArkada ayakta duran biri mi var? Kafası olmayan biri.
hakan oBu abi kim
Adamı beğenen yok pek ama bence Tjk çapına göre iyi transfer olur. Salih diye kıvırcık saçlı 1 tip oynuyor.büyük calım yedik yine