Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aston Villa kanat aldıysa almaz Zaniolo'yu. Juventus ta da para yok satamamışlar Vlahoviç'i. Vlahoviç Bayern yapabilir diyordum onlar da Kane aldılar. Zaniolo - Locatelli takası yapalım sulh içinde çözülsün bu iş.

@David_Ornstein
Everton reach agreement with Jack Harrison to sign 26yo on loan, with desire to make permanent at end. Medical completed - now moving on to signing contracts. Aston Villa considered midfielder but #EFC close to completing deal
@TheAthleticFC
#LUFC #AVFC

tesekkürlerimi geriye aliyorum

Muslera
Boey Faes Abdülkerim Angeliño
Guendouzi Torreira
Zaniolo Reyna Zaha
Icardi​

Anamızın liginde Kerem 1, Kerem 2, Barış, Kazımcan, Emin, Günay, Halil falan oynatacaz

Ciddi maaştan çıktılar ve çıkıyorlar onları zorlayan bonservisten ziyade maaş o yüzden Zaniolo onları o konuda çok zorlamaz tamamını peşin ödemezler 2-3 yıla taksite bölebilirler mesela.
50 milyon eurodan fazla zarar aciklayamaz demis birisi suan 100+ milyonda yuzuyorlarmis. Tekrar ciddi bonservis vermeleri zor gibi diyenler cok.

DB4F6232-55B1-430B-B049-D1DC5C86053A.webp

Zaniolo kalsin diyorsunuz bende kalmasini isterdim de tete neden transfer edildi ozaman

Bunun bir mantigi yok yani hem rashica gelsin,zaniolo kalsin ve tete transfer edildi

Iki ihtimal var

Ya zaniolo gidecek ya da rashica gelmeyecek

Bana kalirsa suan ihtiyacimiz olan oyuncu rashica

Sebebini de yazayim zaha ve kerem’in ilk 11 de birlikte oynamalari ancak rashica takima katilirsa mümkün

Diger türlü cok zorlaniriz

1691946595828.png

1691946633049.png

Bunlardan biri alak iste, fazla kafa yormaya gerek yok. Taraftar mutlu olsun diye hele yildiz isimden kacinmak gerek. Bizim taraftar fazla simariyor sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt