Can Canbay
Parçalı Üye
- 26 Temmuz 2011
- 4.673
- 5.837
- 2.108
Son sezon hariç Guendouzi koymuş geçmiş istatistiksel olarak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana göre bu transferin olma olasılığı yüzde kaç?guenduziyi yaza yaza getirdik
Ama FFP anlasmalari da var ve baya zarar yapmislar diyorlar.İyi satış yapacak gibiler.
20+ bonuslara Zakaria'yı sattılar. Normalde Vlahoviç'i satıp Lukaku'yu alacaklardı tama taraftar tepkileri falan o iş olmadı. Vlahovic'i satacaklar Chelsea, Psg, Tottenham adı geçiyordu. Psg Neymar'ı da 60 milyona satıyor oraya gidebilir. O yüzden Zaniolo- Juve çok olası duruyor.Onların parası varmı
Gomis neyse de Mohamed tutulabilirdi.Mohamed’ten daha fazla maliyeti.gomis ya da mohamed kalsaydı bari bakambu istanbulsporun fln forveti olur anca
boşver rnş kaybeden sen olursun.Telefonda yazınca böyle oluyor. Eskiden pcde yazardım düzerledim, telefonda kopuk kopuk oluyor, üstte yazdığını unutuyorsun. Dünden beri çok doluyum, korktuğum başıma geliyor, yazdıkça yazasim geldi ama araya boşluklar girdi, kopukluk için kusura bakma, daha yazacağım milyon tane şey varda, ilk hafta düzelir diye birsey demiyorum
İki taraf da sorumlu bence ayrım yapmak yanlış olur. Erden Timur'un hatası var desek Okan da ben bu karmaşaya girmek istemiyorum diyerek veto edebilirdi mesela. Okan istediyse de yönetim açılmayalım hocam diyebilirdi. Okan hoca nasıl oynatırım bu kadroyu diye düşündü anlamak güç. Zaniolo var, Kerem var, Rashica'yı da istiyorsun Zaha'ya nasıl evet dedin mesela. Hadi onu anladık Zaniolo'nun bile fazlalık durduğu, henüz gitmediği senaryoda sağ kenara Tete'yi nasıl okeyledin, bunlar muamma.bu eleştiriyi haklı buluyorum
@Alp Memduh Kalyoncu
sizce bunun mimarı erden timur ve yönetim mi yoksa okan mu
Zarar etmisler ama ve ayrica FFP anlasmalari da varmis, zor diyenler var o yuzden20+ bonuslara Zakaria'yı sattılar. Normalde Vlahoviç'i satıp Lukaku'yu alacaklardı tama taraftar tepkileri falan o iş olmadı. Vlahovic'i satacaklar Chelsea, Psg, Tottenham adı geçiyordu. Psg Neymar'ı da 60 milyona satıyor oraya gidebilir. O yüzden Zaniolo- Juve çok olası duruyor.
%50 adamlar satmak istiyor oynatmıyor oyuncuda gitmek istiyor oynamayıncaSana göre bu transferin olma olasılığı yüzde kaç?
Boşuna heveslenmeyelim burada.