Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0BA2EE2C-C4F4-4B12-B5C2-C0210677DA0B.webp

9E0DA2A8-AB86-40E6-8495-68F8E5DD49B9.webp

Son sezon hariç Guendouzi koymuş geçmiş istatistiksel olarak.

Tete baya kaliteli bir oyuncu yaw, Lyon'da 1900 küsür dakikada 8 gol 10 asistlik katkı yapmış, Leicester EPL'de baya kötü durumdaydı geçen sene orada çok etkili olamamış ama Lyon ve Shaktar istatistikleri çok iyi. Tete'nin 11 olacağını düşünüyorum Zaniolo kalsa bile. Aslında Tete ve Zaniolo beraber oynayabilecek iki oyuncu ama Zaha ve Kerem ikilisi de var işte.

Son düzenleme:
Zaniolo nun kalmasına çok sevinirim, düşünsenize ön tarafta forvet arkası ve kenarlarda kullanabileceğimiz Zaha, Kerem, Mertens, Zaniolo ve Tete olacak

Onların parası varmı
20+ bonuslara Zakaria'yı sattılar. Normalde Vlahoviç'i satıp Lukaku'yu alacaklardı tama taraftar tepkileri falan o iş olmadı. Vlahovic'i satacaklar Chelsea, Psg, Tottenham adı geçiyordu. Psg Neymar'ı da 60 milyona satıyor oraya gidebilir. O yüzden Zaniolo- Juve çok olası duruyor.

Telefonda yazınca böyle oluyor. Eskiden pcde yazardım düzerledim, telefonda kopuk kopuk oluyor, üstte yazdığını unutuyorsun. Dünden beri çok doluyum, korktuğum başıma geliyor, yazdıkça yazasim geldi ama araya boşluklar girdi, kopukluk için kusura bakma, daha yazacağım milyon tane şey varda, ilk hafta düzelir diye birsey demiyorum
boşver rnş kaybeden sen olursun.

bu eleştiriyi haklı buluyorum

@Alp Memduh Kalyoncu

sizce bunun mimarı erden timur ve yönetim mi yoksa okan mu
İki taraf da sorumlu bence ayrım yapmak yanlış olur. Erden Timur'un hatası var desek Okan da ben bu karmaşaya girmek istemiyorum diyerek veto edebilirdi mesela. Okan istediyse de yönetim açılmayalım hocam diyebilirdi. Okan hoca nasıl oynatırım bu kadroyu diye düşündü anlamak güç. Zaniolo var, Kerem var, Rashica'yı da istiyorsun Zaha'ya nasıl evet dedin mesela. Hadi onu anladık Zaniolo'nun bile fazlalık durduğu, henüz gitmediği senaryoda sağ kenara Tete'yi nasıl okeyledin, bunlar muamma.

20+ bonuslara Zakaria'yı sattılar. Normalde Vlahoviç'i satıp Lukaku'yu alacaklardı tama taraftar tepkileri falan o iş olmadı. Vlahovic'i satacaklar Chelsea, Psg, Tottenham adı geçiyordu. Psg Neymar'ı da 60 milyona satıyor oraya gidebilir. O yüzden Zaniolo- Juve çok olası duruyor.
Zarar etmisler ama ve ayrica FFP anlasmalari da varmis, zor diyenler var o yuzden

Zaniolo takım oyuncusu olmaya karar verirse çok faydalı olur ama şimdiye kadar öyle bir niyet göremedim oyuncudan.Kendini takımın üzerinde görüyor gibi.Yoksa Barış Alperin oynadığı topun en az 2 katını oynayabilecek kalitede bi adam.

Fikstürümüze bak anasini satayim ya ilk mac dep ikinci mac ts üstüne iki deplasman daha

Yapacaginiz fikstürün ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt