- 30 Ağustos 2009
- 30.234
- 20.208
- 2.593
Sanmam dokunulmazlığı var gibi duruyor.keremi hoca hiç uyarıyor mu acaba bu top kayıpları konusunda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanmam dokunulmazlığı var gibi duruyor.keremi hoca hiç uyarıyor mu acaba bu top kayıpları konusunda
Muhtemelen menajere izin verdik diye kadroya almıyoruz ama makul bir yanı yok.İletişim eksikliği konusunda hak veriyorum sana. Emin olamadığım: Okan oynatmak mı istemiyor yoksa kendisi ya da menajeri transfer olasılığı yüzünden sakatlık riskine mi girmiyor?
Inanma rtsYalnız zanioloda 3 milyonun yanında 5m ceza varmış ya. 8m kira yada 22+3 +bonslar. (Total 30)
Bonuslar uçuk olmadığı sürece de sanki şu sürece göre fena olmayan bir teklif niye bu kadar yangın yaptık ki o halde.
Sene başından beri Icardi den bile daha çok onu izlemeyi istiyordum. yarım devremsi bir şey izledik galiba toplamdaMuhtemelen menajere izin verdik diye kadroya almıyoruz ama makul bir yanı yok.
Dün onun bitiriciliği ile çözebilirdik maçı. Adamı da doğru düzgün izlemek nasip olmadı rezalet ya.
Aşağı yukarı aynı isterler bu sene oynatmayacaklar ve değer kaybedecek.Cengizii ne çakmışlar yuhh 15 neee burdann guendouzii alabilirmiyiz imkansız 30 40 isterler![]()
400 dk falan total, 5 maç bile değil.Sene başından beri Icardi den bile daha çok onu izlemeyi istiyordum. yarım devremsi bir şey izledik galiba toplamda
Yanlış bilgi o Metehan baltacı arkadaşlarını ziyarete gelmiş.Ekli dosyayı görüntüle 214844
Gördüğümüz gibi Zaniolo İDMANDA!!!!
10 milyon kira + maaş.. opsiyon yok.. kabulüm..Yalnız zanioloda 3 milyonun yanında 5m ceza varmış ya. 8m kira yada 22+3 +bonslar. (Total 30)
Bonuslar uçuk olmadığı sürece de sanki şu sürece göre fena olmayan bir teklif niye bu kadar yangın yaptık ki o halde.
Madem orta sahaya para basacaz dendi. Basalim o vakit. Dominguez 13-15 arasina alinir herhalde. Kara oglani bilmiyorumEkli dosyayı görüntüle 214836
Ekli dosyayı görüntüle 214838
Bunlardan biri alak iste, fazla kafa yormaya gerek yok. Taraftar mutlu olsun diye hele yildiz isimden kacinmak gerek. Bizim taraftar fazla simariyor sonra.