Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben tam aksine hoca’nin zaniolo’yu oynatmak istedigini düsünüyorum

Hatta yardimci forvet olarak düsünüyordu zalgris deplasmaninda bu sekilde oynatmisti

Ikinci zalgris macina ilk 11 baslayacakti okan hoca’nin yaptigi aciklamaya göre ama sakatlik meselesi cikti

Ayrilacak olan oyuncularin acilen netlesmesi lazim

120 den yaşıyorum Zaniolo kalır guendouzi gelirse iyi ş yapmış oluruz sahadak oyunumuz düzelir

Muslera
Boey nelsson apo kazım
Torreira dominguez
Tete(zaniolo) zaha
Barış Icardi

Bana göre en ideal kadro bu olur. Hem ilerde pres ve yıpratıclık için hem de ikinci forvet olarak çok daha iyi oynadığı için türk hakkını barıştan yana kullanmak 10 noda keremi kullanmaktan daha mantıklı olur.

dün keremle barışı izlemeyenlerin zaniola gitsin dediğini düşünüyorum.Çünkü dün maçı izleyen herhangibir Galatasaraylı kuracağı ilk 11 e sağ kanada olur ortaya olur Zaniolayı yazar ilk ve yeryüzünden rashicayı zaniolaya tercih eden yegane insanlar burdaki bazı renktaşlarım

Zaniolo ya tapılan 3+27 Aston villa teklifini kabul etmişiz herhalde, bilgisi olan var mı? Zeniti reddedince mecbur kalmışız

Takımda büyük huzursuzluklar ve kavgalar çıkması an meselesi bence. Kerem kesilirse kerem Zaha kesilirse Zaha arıza çıkaracak. Kerem'den dolayı diğer yerli topçularda sıkıntı yaratır.
Bence Keremi satmamız lazım yerli grubunun başı şuanda ve keremin en büyük sorunu egosu normal şartlarda yedek bekleyecek be topçudur benim gözümden

En temizi meta evreninin aşırı gelişip herkesin kendi zihninde kadro oluşturması. Ben zaniolo görürüm sen rashica öbürü tete.
Mis gibi iş.
Zuber acilen buraya odaklanmalısın canısı

Sami yen bu muymuş ?

1691950320243.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt