- 25 Ocak 2010
- 53.464
- 39.132
- 3.923
Gs tv’de ljubjana ile olan macimiz var banttan
9. Dk
9. Dk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizde 10 dakika önce haberdar olduk yavDaha yeni girdim nete. Antrenman fotolarını yeni gördüm.
Paredes 3+1 yıllık bizde değil
İlk ben dedim
İlk benden duydunuz
Hıh hadi bakiiiimmm
Bu saate kadar neden orta saha alınmadı demek bence saçma
Erden Timur dedi ki en iyi oyuncuları en iyi maddi şartlarda almak için gerekirse bekleyeceğiz ve eldeki kadroyla Ağustos sonunu getirmeye çalışacağız
Bu desteklediğim bir karardı çünkü eldeki oyuncularla rahatlıkla Zalgiris, Ljubljana, Molde/Klaskvik, Kayserispor, Istanbulspor gibi takımları yenmen gerekir
Kaldı ki Zaha, Tetê, Icardi, Anhelinyo gibi hamleler hızla yapıldı; yerli rotasyonuna Günay ve Demirbay katıldı. Kiralıktan dönen değerlendirebileceğin topçular vardı başka Morutan gibi
Kayseri'de bırakılan iki puanın sorumlusu orta saha transferi yapmayan yönetim asla değildir
7 kira, 5 cezai madde olursa olur. O zaman en kötü ihtimalde sadece kiralayarak bonservisini çıkarmış oluruz. Yoksa bu aseti sadece 8 kiralama zorunlu alma olmadan olmaz bence.Yalnız zanioloda 3 milyonun yanında 5m ceza varmış ya. 8m kira yada 22+3 +bonslar. (Total 30)
Bonuslar uçuk olmadığı sürece de sanki şu sürece göre fena olmayan bir teklif niye bu kadar yangın yaptık ki o halde.
Açık konuşalım zaha bunu döverkerem'in rahatsız edici taraflarından biri saha içi iletişimi. frikiği alamıyor el kol, korneri başkası kullanır yine aynı, istediği pası alamaz atarlanır, kendisi göz göre göre atmaz
saha içinde şu beden diline falan bi hakim olmalı, marcao vakası yine yaşanabilir başka bir oyuncuyla
Bugun burda gördum herhalde. Biri bi haber atmisti. Fb guya 48m kusurluk satis yapmis, 49m kusurluk alis yapmis ve 1.5 milyon eksideler diye. Yiyene afiyet olsunFredle Skimanski de 15 m euroya alındı.
70 milyon euroyu geçtiler.
Oyuncu satmışlarmışmış he yav
Gol atması lazımdı ne kadar gol o kadar iyi top saklamış takımı hücuma taşımış vs bunlar bı işe yaramıyor santrafor gol atıyor mu atıyor tamam o zaman iyi gol yok mu o zaman çöp sinan engin misalibakambu istekliydi, önde bayağı aktifti. top gelmeyince hayalet topla mı oynasın
Açık konuşalım zaha bunu döver
Takımın geçen sezonun sonunda en çok sırıtan bölgesi Oliveira olduğu için öyle demek saçma değil bence. Hele bir de Torreira sakat olunca o kek maçlar bile sıkıntıya giriyorBu saate kadar neden orta saha alınmadı demek bence saçma
Erden Timur dedi ki en iyi oyuncuları en iyi maddi şartlarda almak için gerekirse bekleyeceğiz ve eldeki kadroyla Ağustos sonunu getirmeye çalışacağız
Bu desteklediğim bir karardı çünkü eldeki oyuncularla rahatlıkla Zalgiris, Ljubljana, Molde/Klaskvik, Kayserispor, Istanbulspor gibi takımları yenmen gerekir
Kaldı ki Zaha, Tetê, Icardi, Anhelinyo gibi hamleler hızla yapıldı; yerli rotasyonuna Günay ve Demirbay katıldı. Kiralıktan dönen değerlendirebileceğin topçular vardı başka Morutan gibi
Kayseri'de bırakılan iki puanın sorumlusu orta saha transferi yapmayan yönetim asla değildir
yapar bu arada gram şaşırmam
morrison bencil oynadığı için onunla yaşamıştı problem, keremle'de yaşayabilir