Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herifin maç sonu açıklamalarını dinledim. Normalde böyle oynamam ama Galatasaray'ın beklerini kapatmak için ilk defa 6-2-2 oynadım diye anlatıyordu. Fb maçında ne yapacak göreceğiz. Fb Kayseri'de her zorlanıyordu ezelden beri. Kolay geçmesi bu herifin yüzünden
Kayseri'nin başına o kadın gelene kadar çok mübarek bir ekipti. Fener'e içerde dışarda basmışlardı Aziz'in son sezonu ya da Ali'nin ilk sezonu. Kadıköy'de taa ne zaman Aghahowa show izlemiştik. Her şey o gudubet karının gelmesiyle terse döndü. Geçen sezon bu bodyguarddan bozma puşt içerde dışarda bize bilenip fbjk'ye yatarcasına çıktı ki onların zaafları bizimkinden daha netti

Maalesef o eski devir kapandı bu Ali çakalı Anadolu ekiplerini bağladı artık sırtında hedef tahtası olan takım biziz. Ümraniye, Giresun gibi istisnalar düştü. Trabzon'un başına geçen herif bile gizli fbli gibi takılıyor

Guendouzi, Dominguez alıp transferi kapatacağız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

defans arkasına kaçan kanattan playmakera döndü,

burdan da 10 numaraya evirirse kendini diyecek laf kalmaz ayakta alkışlarım

10 değil de Iniesta tarzı (tarzı diyorum, aynı seviye falan değil, hemen baltalarla saldırmayın) 8 oldurmaya çalışacağız. Torreira 6 ve işte biri Aktürkoğlu olacak şekilde iki tane 8 olacak. Yapabilir mi yapamaz mı bilinmez, zor olduğu da kesin ama kadro planlaması ona yönlendiriyor gibi.

Ibrahim Ozdemir ve CuneytGkalamis atesleri vermis. Ikisi de Haluklar ile space yapiyor. Zaten CuneytGkalamis neredeyse haftada bir Baskan ile beraber.
Ne zaman 🐎🐎🐎 bunu atsa transfer geliyor.
Bakalim kim gelecek

Veratti de paul gendnuzi bunlar palavra haberler.

Ben kiralık olarak birisinin geleceğini düşünüyorum muhtemelen EPL den.

Guendouzi torreira çok güzel olur toreira transferi gibi cuk oturur.

Kayseri'nin başına o kadın gelene kadar çok mübarek bir ekipti. Fener'e içerde dışarda basmışlardı Aziz'in son sezonu ya da Ali'nin ilk sezonu. Kadıköy'de taa ne zaman Aghahowa show izlemiştik. Her şey o gudubet karının gelmesiyle terse döndü. Geçen sezon bu bodyguarddan bozma puşt içerde dışarda bize bilenip fbjk'ye yatarcasına çıktı ki onların zaafları bizimkinden daha netti

Maalesef o eski devir kapandı bu Ali çakalı Anadolu ekiplerini bağladı artık sırtında hedef tahtası olan takım biziz. Ümraniye, Giresun gibi istisnalar düştü. Trabzon'un başına geçen herif bile gizli fbli gibi takılıyor
Trabzon stadına otokoç reklamı almıştı geçen sezon doğru diyorsun

Cafer gibi vasat severlerin dediğine baksak veratti kısa diye yerine mücadeleci Taylan ile devam edeceğiz .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt