Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbolcuyu taraftar anında satıyor anlarım da kulüp neden anında satıyor

Parasal anlamda satış değil

Zaniolo sürecini ben de son derece başarısız buluyorum

Satmaya niyetliysen antrenman fotosunu koyup vitrine çıkarırsın

Dünyada her kulüp böyle yapar ki satmasam da olur , ben de kullanırım imajı vermek için

610b67b47f804738ed63a0e01f4616fd.jpg

şunu kimseye anlatamadık. bravo.

aynı cl elemelerinde olduğu gibi.

orada da zalgiriz ile başladık, maç ritmi çok yüksek bir takımdı ve litvanya şampiyonuydu. bizim ise sezon başlangıç maçımızdı. zor eledik. gayet normal.

bir üst turda kesin olarak daha zor bir ligin şamiyonu ljubljana ile karşılaştık ama onlar da bizim gibi sezon başında idi. ilk turda fişi çektik.

kayseri de transfer yapamıyor ama aynı şekilde oyun ezberi olan gayet iyi bir takım. yine yenebilirdik tabi fakat tüm şamp adaylarının gayet de puan kaybetme olasılığı olan bir depl.

şu an şamp serüveninde kayseri ve konya deplasmanları (konya son maç, muht formalite) ortadan kalktı bizim için.

ist dışına 10 kere çıkacağız.
valla bu sefer son maça kadar kalır bu iş

bu sezon zor weli. milli araya kayıpsız ve cl bileti almış şekilde gitmemiz şart
aga başka bir şeyden bahsediyorum ben. bu sene daha zor (hem rakip daha güçlendi hem de bizim cl var) itirazım yok. vurgulamak istediğim, kaysri depl. atlatıldı, son hafta konya depl ise ya muhtemel formalite olacak, iş son haftaya kalsa bile yine probs değil. rakip ise bu iki deplasmanı yarış içinde oynayacak.

aga başka bir şeyden bahsediyorum ben. bu sene daha zor (hem rakip daha güçlendi hem de bizim cl var) itirazım yok. vurgulamak istediğim, kaysri depl. atlatıldı, son hafta konya depl ise ya muhtemel formalite olacak, iş son haftaya kalsa bile yine probs değil. rakip ise bu iki deplasmanı yarış içinde oynayacak.
Konya fbye ters geliyor puan kaybı beklerim ama Kayseri'nin başında hormonlu iblis olduğu sürece fb oradan güle oynaya çıkar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt