Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.739
- 43.652
- 3.888
Hakan Motz : Verattiyi ilgimiz yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben başka bir şeyden bahsediyorum mamood.Dün adam gibi kadro çıksaydı elimizi kolumuzu sallaya sallaya yenmiştik başka bir analize gerek yok
Lan samoşfield sen misintik tak tik tak
İkisini de yazıp işini garantiye alır
Leandro Paredes ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladık. (Nicoló Melli / Roma Giallo Rossi Forum)
Lan samoşfield sen misin
Bu hassaslık değilNiye bu kadar hassassın
Robot gibi alıntı yapma benden uzaSatış yapmak deneyince ne oluyor
valla bu sefer son maça kadar kalır bu işşunu kimseye anlatamadık. bravo.
aynı cl elemelerinde olduğu gibi.
orada da zalgiriz ile başladık, maç ritmi çok yüksek bir takımdı ve litvanya şampiyonuydu. bizim ise sezon başlangıç maçımızdı. zor eledik. gayet normal.
bir üst turda kesin olarak daha zor bir ligin şamiyonu ljubljana ile karşılaştık ama onlar da bizim gibi sezon başında idi. ilk turda fişi çektik.
kayseri de transfer yapamıyor ama aynı şekilde oyun ezberi olan gayet iyi bir takım. yine yenebilirdik tabi fakat tüm şamp adaylarının gayet de puan kaybetme olasılığı olan bir depl.
şu an şamp serüveninde kayseri ve konya deplasmanları (konya son maç, muht formalite) ortadan kalktı bizim için.
ist dışına 10 kere çıkacağız.
kalsın yahu, yeter ki biz önde girelim, son maç yine formalite oluyor.valla bu sefer son maça kadar kalır bu iş
bu sezon zor weli. milli araya kayıpsız ve cl bileti almış şekilde gitmemiz şartkalsın yahu, yeter ki biz önde girelim, son maç yine formalite oluyor.
Verrattiye almadıkHakan Motz : Verattiyi ilgimiz yok
aga başka bir şeyden bahsediyorum ben. bu sene daha zor (hem rakip daha güçlendi hem de bizim cl var) itirazım yok. vurgulamak istediğim, kaysri depl. atlatıldı, son hafta konya depl ise ya muhtemel formalite olacak, iş son haftaya kalsa bile yine probs değil. rakip ise bu iki deplasmanı yarış içinde oynayacak.bu sezon zor weli. milli araya kayıpsız ve cl bileti almış şekilde gitmemiz şart
Konya fbye ters geliyor puan kaybı beklerim ama Kayseri'nin başında hormonlu iblis olduğu sürece fb oradan güle oynaya çıkar.aga başka bir şeyden bahsediyorum ben. bu sene daha zor (hem rakip daha güçlendi hem de bizim cl var) itirazım yok. vurgulamak istediğim, kaysri depl. atlatıldı, son hafta konya depl ise ya muhtemel formalite olacak, iş son haftaya kalsa bile yine probs değil. rakip ise bu iki deplasmanı yarış içinde oynayacak.