Hakan Kağan
10 Numara!
- 26 Haziran 2010
- 10.632
- 3.000
- 1.618
Evet o sebeple 5 kira 8 ceza yapmalıyızE bu 8m kira demek değil mi zaten bir nevi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet o sebeple 5 kira 8 ceza yapmalıyızE bu 8m kira demek değil mi zaten bir nevi?
Hepsi iyi güzel de Zaha olur mu orada Redbulldaş? Günün sonunda yine Mertense kalıyoruz.icardi
kerem zaha tete
gündüz torreira
kazım apo nelsson boey
muslera
baya ii
Gundizi gelirse sakalını kesiyorsun senin adına yazdım.verattinin sakatlık geçmişine sakın bakmayın
bayern, gravenberch'i daha ucuza da satar son günlere dogru bence, kimse 20 milyon vermez, paso yedektiDominguez
Gravenberch
Guendouzi
Verratti
Zannetmem, ilgilendigimizi zannetmiyorum yani.fofana bu denklemde var mı acaba ?
kerem de olabilir orada farketmezHepsi iyi güzel de Zaha olur mu orada Redbulldaş? Günün sonunda yine Mertense kalıyoruz.
1 değil 2 orta saha alıyoruz daha fazla detay sormayın kalp kırarım
bayern günahını 15 milyonda aşağı vermez .Öyle lanet bir kulüp bubayern, gravenberch'i daha ucuza da satar son günlere dogru bence, kimse 20 milyon vermez, paso yedekti
danıştay kararı var kesmiyorumGundizi gelirse sakalını kesiyorsun senin adına yazdım.
Genc oyuncu oldugu icin asla zararina gondermez, Bayern bu.bayern, gravenberch'i daha ucuza da satar son günlere dogru bence, kimse 20 milyon vermez, paso yedekti
Bi sen eksiktin duyumculuk oynayacak. Meliksahfield gitti hakansah geldiYeni bilgi:
Guendouzi yaklasik 1 aydir gorusuluyormus.
Trabzon macinda tribunde olur buyuk ihtimal deniliyor.
valla kimseye 10'dan fazla vermemizi istemiyorum. kotamızı doldurduk bence
Yani öyle oluyor işin özü de pek inanamadım sonra.E bu 8m kira demek değil mi zaten bir nevi?
ne olur kalbimi kır yeterki kim bu iki orta saha söyle renktaş ?1 değil 2 orta saha alıyoruz daha fazla detay sormayın kalp kırarım
Verratti+goreztka mı1 değil 2 orta saha alıyoruz daha fazla detay sormayın kalp kırarım
İki orta saha gelmezse ensendeyim Hüsnüşah.1 değil 2 orta saha alıyoruz daha fazla detay sormayın kalp kırarım